Tecken på att det var för längesedan jag hade sex?

Det blev ett väldigt sexuellt gympass idag, eller ja, med vår fantasi så blev det i alla fall det. Kan ju säga att vissa moment är väldigt intressanta att kolla på, i sexuell mening då, när instruktörerna utför dem. Lotti kommer med en fin paint-illustration av detta på sin blogg så småning om.

Har jag för lite sex? Ja troligtvis! För det första är ju min och Lottis fantasi väldigt, vad ska vi kalla den, extrem(?)..eller nej, primitiv såklart! Men att sedan en av brudarna som jobbar där kommer med följande citat gjorde ju inte saken bättre (sämre?).
"Jag städar lite mellan dina ben"
Med min humor så var detta fruktansvärt roligt och ledde till att jag höll på att ramla ner på golvet, men jag var duktig och höll mig uppe och tränade vidare, småfnissandes för mig själv, för att sedan smyga fram till Lotti och dela med mig av det roliga. Samtidigt som vi kollade på fina övningar som utfördes av en viss instruktör såklart ;) Jag kanske skulle ha frågat om han kunde städa istället för bruden? haha!

Så, är detta ett tecken på att jag har för lite sex? Att omgivningen påstår att det behöver städas mellan mina ben menar jag, det måste vara ett dåligt tecken. Frågan är vad jag gör åt det? Sätter ut en annons kanske? "I behov av städning! Manlig städare sökes, gärna muskulös sådan, för utförande av vissa städuppgifter" Någon som hade nappat på det tro?

Maaat nu!

Kommentarer
Postat av: Nic

Ja de måste va på tok för längesen om du reagerar så.. men är man besatt om man både får sex OCH misstolkar sådana saker???????? ;)

2010-05-29 @ 16:22:49
Postat av: Malena

jag vet att jag är besatt och eftersom jag är bull och du bill så är du också besatt ;)

2010-05-29 @ 21:46:16
URL: http://malena1987.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0