What Would You Do?Okej, vi börjar med dagen. Jag har pluggat, pluggat och tränat, roligare än så var inte denna dag. Imorgon däremot, då ska det bli roligare, i alla fall på kvällen.

Just nu sitter jag och funderar på hur jag ska göra med saker och ting imorgon. Jag har egentligen föreläsning och seminarie imorgon som jag borde gå på. Föreläsningen kändes ovärd redan från början, när jag sedan upptäckte att de har flyttat den från 10-12 till 11-12.45 så blev jag ännu mer opepp på den för det innebär att jag har, i bästa fall, en halvtimmes lunch innan seminariet som börjar 13.15 (13.15-16). Seminariet känner jag har jag borde gå på men jag känner samtidigt att jag egentligen inte har tid, har på tok för mycket i de andra kurserna som ska göras. Är seminariet obligatoriskt undrar jag då?? What to do? What would you do?

På kvällen imorgon ska det i alla fall bli lite festligheter på kåren. Ida och Sofie har fixat fest för att fira deras 20-årsdagar, det blir nog trevligt det tror jag. Hippie-tema, jag kommer vara en otroligt dålig hippie men jag ska iaf inte gå emot deras önskningar om att folket inte ska ha sina overaller på sig, så det får bli någonting annat.

Vad skulle du göra om du fick byta kön för en dag? Alltså vara tjej för en dag eller kille för en dag.. jag och wifey var tydligen helt överrens om vad vi skulle ha gjort ^^

Godmorgon

Egentligen vad det godmorgon för fyra timmar sedan för då var jag uppe å käkade frukost och började plugga. Självklart somnade jag väl när jag läste kurslitteratur så det försvann nästan två timmar av min tisdag, jag är hopplös. Jag tycker väl att åtta timmars sömn under natten ska räcka för min kropp att vara utvilad men tydligen inte, kurslitteratur är sövande, hur intressant den än är. Borde jag inte vara pigg av att det är kallt här inne, man blir väl inte trött av kyla, eller? Det var 13,4 grader när jag vaknade i morse..... varmt å skönt, not! Eller jo, under täcket var det varmt och skönt ^^ Nu har jag fått upp det till 15,9.. värmeljusen fyller sin funktion.

Nu är klockan 11, jag borde läsa mer men jag vet inte om jag vågar, har inte tid att sova mer idag haha! Får se vad jag hittar på, någon form av plugg ska det bli i alla fall. Tjipp!

Jag älskar mig

Jag försöker förtillfället muntra upp mig själv, jag känner mig emo. Ingenting är bra och jag vill mest lägga mig under täcket och gömma mig, men det får jag inte för mig själv. Vägrar låta dåliga tankar få mig att vara nere så nu sitter jag och är arg på mig själv istället.. bättre?

Hur som helst så har jag i alla fall fått en hel del gjort idag. Läst en massa kurslitteratur och slängt upp en massa grejer i förrådet. Avslutade med lite Zumba för att göra av med aggressioner, inte det ultimata men det fungerade för stunden. Nu ska ja käka och få lite föreläsningar genomlyssnade *gäsp*

För att få ut mina onda tankar på någonting så bidrar jag med en reklam. Hatar Telenor's nuvarande reklam, läskig gubbe som jag får panik av att bara höra :S Men den fyller väl sin funktion, jag minns den ju.. är väl hela syftet med reklam, den ska fastna.

<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/5bweRLLGZw4?fs=1&amp;hl=sv_SE"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/5bweRLLGZw4?fs=1&amp;hl=sv_SE" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>

Morgonmys


Morgonmys med levande ljus och kurslitteratur

Har under morgonen och förmiddagen legat i soffan och läst kurslitteratur med levande ljus bredvid mig, mysigt värre. Ljuset var främst till för att försöka få lite värme visserligen men vet inte hur mycket det hjälpte när jag bara orkade tände ett ^^

Nu har jag tagit en paus och tänkte ta tag i lite rensning, har tänkt slänga upp mina inlines i förrådet, tjänar väl ingenting på att ha dem här i lägenheten under vintern intalade jag mig själv. Så nu har jag intalat mig själv att det säkert finns mer saker som jag kan slänga upp där så att jag slipper se dem ^^ Återstår att se vad jag hittar.


Bild från igår kväll, adventsmys med mig själv i nystädad lägenhet

Möjs

Halv snöstorm utanför fönstret, värmeljus och nystädad lägenhet! Jag har det rätt bra just nu faktiskt. En nybäddad säng står även och väntar på mig när jag ska sova. Jag börjar bli trött, får jag sova 19.30? Troligtvis lite för tidigt, jag får hitta på något att roa mig med en stund till.

Jag borde köpa mer julpynt, vill ha mer julstämning här inne tror jag bestämt...

I DID IT!

Förbannade duschbrunn! Den är äcklig!
Men jag gjorde det, nu är den ren och fin, inte ett enda litet hårstrå (tills nästa gång jag dushar). Det gick förvånandsvärt bra idag, jag har övat upp tekniken. Kort sammanfattat satt jag och luktade på doftljus och parfym med vinterhandskar och gummihandskar på händerna medan jag blundade och sjöng högt med till Aqua. Detta samtidigt som jag rensade duschbrunnen... wuää!

Jag gillar min taktik! Och ja, jag är kanske mesig som tycker att det är äckligt men det är så det ligger till, man får göra det bästa av situationen. Nu är det gjort, jag är nöjd!

Ska städa vidare nu när det värsta är gjort! Jag var bara tvungen att skryta lite med att jag var duktig ;)
I'm a barbiegirl *sjunger*

SöndagsstädningJag vet att jag skrev att jag skulle plugga idag, jag ångrade mig. Istället har jag valt att storstäda lägenheten så att jag kan få lite pluggro i veckan istället för att tänka på hur förjävligt det ser ut här inne. Så idag är det städning och tvätt som gäller!

Julpynta ska man tydligen göra idag också, eller har vi fått det om bakfoten? Jag har i alla fall tänkt ställa upp adventsljusstaken och julstjärnan, det är väl typ det jag har som är julpynt (som inte har suttit uppe hela året).

Så får det bli, tvätt städ och julpynt. Kanske ska fortsätta med det då... ja det ska jag nog ja.

Lördagsmys

Väla idag, inte mycket shopping alls för min del.. en liten julklapp fick jag med mig hem iaf, duktigt! Har sedan spenderat kvällen med sällskapsresan (golfaren och sos) och Lotti, tillsammans med en massa onyttigheter.

Vad hände med det där att jag var duktig även på helgerna? Att jag inte äter en massa skit hela tiden, hur gick det här till?! Skärpning!!

Imorgon blir det plugg, träning och tvättande, roligare än så får jag inte ha så det så!
Jag har förresten fått ihop min reflexskärm nu, med Lottis hejarop så gick det finfint ^^

Mamma, Lotti vill ha svartvinbärssaft i julklapp, får hon det?! :P

Fredagsmys

Jag är nyss hemkommen (är det ett ord verkligen?) från Lottipop, vi har käkat hemmagjord pizza med tre burkar ananas på. Men eftersom Angelica var med så blev det ju faktiskt bara en burk var, inte mycket juu! Det bjöds även på en massa kattmys och choklad, samtidigt som vi kollade på Sällskapsresan! Kan ju tillägga att katterna kanske inte riktigt bjöd på myset men jag tvångsmyste med dem ^^ Hur som helst en finfin fredagkväll!

Imorgon bär det tydligen av till Väla för julklappsshopping. Det kanske blir någon liten julklapp åt mig själv också, eftersom jag nu inte får leka med min kamera på en heeel vecka, får se vad det blir. Fick hem min refläxskärm igår också som jag kände för att beställa, jag har stora problem med den...... Den stora guldiga ringen ska alltså vikas ihop på något konstigt vis så att den får plats i den lilla svarta "väskan". Hur ska det gå till? :P Jag får ihop den så att den blir hälften så stor men den är fortfarande för stor för väskan. Hjäääälp!

Hörde förresten att Blondinbella har skaffat en egen App för sin blogg... jag borde kanske göra detsamma?! Många av mina läsare har ju Android och iPhones... eller vänta nu, hur var det?! ^^

Sova nu!

En vecka kvar!

Okej, om exakt en vecka finns det en möjlighet att jag håller i min kamera! Kan hända att det är några timmar kvar, det beror lite på hur tidigt jag kommer iväg. Något som är nästan lika trevligt är att jag troligtvis får sällskap hem av Sofy, och att hon har sagt att hon ska baka någonting gott som jag ska få smaka, låter det inte trevligt så säg.

Det andra jag har att säga idag är att vattenfys ger blåmärken. Mina ben är blåa! Tur att man inte ska stå på knä den närmaste tiden haha! Inte mycket träningsvärk men mina muskler är slut, inte så mycket kraft i dem idag men det är nice, det känns att jag har gjort någonting bra.

Kan någon förresten ge mig pluggmotivation?! I need it!
Mat nu då antar jag, till Top Model, blir bra det.

Puss!

Satfläsk!

Okej, tempovattengympa är INTE som vanlig vattengympa fast snabbare vill jag lova!
Vi tar det från början:

Hämtade upp Lottipop och drog till simhallen vid typ 17. Kände mig lite gammal när vi sa att vi skulle på vattengympa, men visst vi kör. Tänkte börja med att sätta oss i bubbelpoolen och kolla på den "lätta" vattengympan, så blev det inte för bubbelpoolen var full så vi satte oss bara i vattnet vid rutchkanorna och snackade bakterier, hår och saker vi inte ska göra när vi är över 40. Den andra vattengympan satte igång, den leddes förövrigt av en Ann Westin kopia som var ascool. Jag började få lite tankar på att jag kommer känna mig jättedum om jag ska stå och hoppa runt till Lasse Berghagen och allt vad det kan vara på vattengympa. Så blev det inte....

...vår vattengympa, tempovattengympa eller vattenfys som den också kallas, var lite värre än så.

Vi fick order att hoppa ner i bassängen, visst det kan jag väl göra tänkte jag och hoppade i. "Vi börjar med lite uppvärmning"..... uppvärmningen var jobbig bara den så det fick mig att fundera på vad jag egentligen hade gett mig in på. Men allt eftersom tiden gick blev jag mer och mer hitler på mig själv, jag skulle ju vara bäst helt enkelt (tror Lotti tänkte det samma för sig själv). Så det som började som en förvirrad Manat (jag refererar till föregående inlägg) med blandade småhopp i vatten, gick sedan till ett stadie då jag var en förvirrad men målmedveten Manat för att sedan bli en Plaskande Sjöko (återigen Manat) som ville döda vattenytan. Slutligen blev jag mentalt Clark Kent och försökte ha sönder en stol med blicken samtidigt som jag kände mig awesome och bäst (iaf mentalt, mina armar tyckte inte detsamma). Efter passet var jag mer en död manet med spagetti... armar(?!).

Hur som helst ett awesome träningspass! Det gör vi om nästa vecka!

"Det är ju inte ens ett barn, det är en människa!"

HAHA!

Nu ska jag iväg och leka Manat(??), sjöko, i en simbassäng på okänd (eller inte) plats.
Hinner inte skriva mycket mer så klicka HÄR för min frus inlägg om detta.

Det här går ju bra...

Mitt internet vill inte fungera, varför vet jag inte. För tillfället använder jag mobilt, men då kan jag tydligen inte lyssna på föreläsningarna av någon anledning. Så nu sprack hela min planering...! Det blev visserligen roligare för nu kan jag leka med Digital Grafisk Design istället, roligt. Men det var inte det jag hade behövt just nu tror jag...

Chop Chop

Jag hade tänkt gå upp kl 7 i morse, lyssna på distansföreläsningar fram till lunch och sedan läsa lite kurslitteratur. Så blev det ju som ni kanske förstår inte, jag stängde tydligen av klockan när den ringde i morse och sedan sov jag tydligen två tre timmar till... inte bra.

Så blir det till att plugga nu istället! Drygt med distansföreläsningar, man kan liksom inte skynda på plugget och vara extra effektiv dessa dagar då man har tappat några timmar, de liksom tar den tid det tar, dumt nog. Det är väl bara att börja antar jag, men jag är trött!

ChopChop!!

Fixat och Klart


Jag är rätt nöjd att jag har lyckats återuppliva mina växter i lägenheten på något konstigt vis...

Redovisning 8-13, klockan är nu 09.58 och jag är hemma, nice med hela tre timmar extra som jag inte hade planerat att jag hade. Vi var hela fem personer som skulle redovisa idag, och två lärare som skulle kommentera... inte helt fullsatt med andra ord. Men det var ju bara skönt, inte så jobbigt att redovisa inför sex personer direkt, passade mig utmärkt ^^

Nu ska jag plugga en stund, sedan blir det en välförtjänt powernap för att sedan plugga lite mer, låter helt okej i mina öron ändå. Have a nice day!

Kallt, Tidigt och Mörkt

Jag är trött, vill inte alls vara upp den här tiden! Men jag har delredovisning idag, som jag förövrigt inte heller känner för att ha men det måste jag. Jag ska ju egentligen bara vissa upp mina skisser, som ingen annan än jag förstår mig på, det blir ju intressant....! Kan redovisningen verkligen hålla på 8-13 när vi är 7 pers? Blir ju nästan, men bara nästan, en timme var... jag har typ material för att prata en kvart, längtar inte till alla frågor.

Så här på morgonkvisten anmälde jag mig även till att bli testpilot för en kameraväska, tyckte det var väldigt passande med ny kamera och allt. Återstår att se om jag får bli det eller inte, jag gissar på inte men det är värt ett försök.

Nu blir det frukost och sen ska jag krypa ner under täcket med datorn och gå igenom min redovisning, det är kallt här inne! Kan Hfab sluta vara så förbannat snåla!

Jaja, wish me luck!

Ja men absolut...

... kul med vinter! Snö, regn, is och kalla vindar. Vinter på västkusten är ju underbart! Jag citerar Lotti: "Det regnar is nedifrån!"

Jag är på ungefär samma humör som Johan Glans är över att bo i Sverige (fast det är nog bättre än nord och sydkorea just nu, om man nu ska vara positiv):
Jag har åtminstone gymmat, med Lottipop:
  • 20 min promenad på löpbandet
  • 20 min crosstrainer
  • 20 min trappmaskin (1100 trappsteg, galgbergstrappan all over again, fast typ jobbigare)
  • 20 min cykling
Bra träningspass ändå, jag kände mig som en svettig gris så det måste ju ha gett någonting i alla fall! Imorgon är det dans på schemat!

Hjälp...

Jag har slängt ut alla mina skor på golvet...Tydligen ska jag vara modell.. hur gick det här till?!! Jag ska ju stå bakom kameran, inte framför den!

Nämen så roligt..


Would you hurt a fly?

Jag kollade schemat si så där tjugo i nio, jaha vi ska vara i R1107 konstaterade jag. Kl 10 går jag till skolan för att jag ska vara duktig att gå på föreläsningen. Väl där säger folk att den tydligen är inställd.. jaha tänker jag och kollar schemat igen. Inställt! Men jag kollade ju schemat för lite drygt en timme sedan då var det ju inte inställt. Det är INTE okej att ändra schemat en timme innan föreläsningen, iaf inte när man som lärare vet att sedan innan att den ska vara inställd! Nu gick jag ju till skolan helt i onödan, i regn och blåst.

Istället för att gå hem och plugga när nu föreläsningen var inställd så gick jag upp på D3, där satt jag och pratade kameror med Elias, mycket trevligare än att plugga faktiskt. Men tillslut kände jag ändå att jag var tvungen att ta mig hem i halv storm för att göra någonting vettigt. Och nu sitter jag här och har tänkt plugga, vad jag ska göra vet jag inte riktigt än, troligtvis lite distansföreläsningar så att jag kan göra uppgifterna i de andra kurserna.

Kul dag, verkligen...

Would You Kill to Save a Life?Tisdag, klockan är åtta. Jag är typ klar att ta mig till skolan, eller nej inte riktigt men nästan, dessvärre ska jag inte dit förens om två timmar så vad gör jag egentligen vaken så tidigt? Jo jag hade tänkt plugga lite men jag känner att jag är på tok för trött för det just nu så jag lägga mig och sover lite till istället, jag pluggar senare...

Gårdagskvällen spenderade jag förresten med att ragga folk till en födelsedagsfest som inte är min, spännande värre, jag var duktig på det också! Allt som ger resultat är roligt att göra!

Min kamera ligger hemma i Ludvika nu, betald och min, MIN! Var den ligger är tydligen hemligt men den är någonstsans i L-a i alla fall, jag är glad. Kommer vara ännu gladare när jag får hålla den i min hand fredagen den 3:e december, känns som en evighet dit just nu. Men den tiden ska vi spendera med massvis att plugg och träning, blir fint det.

Mr Saxo Beat och jag säger adjö (ja, adjö) för stunden, puss!

Tell me, would you kill to save a life?

Åhhh Jerusalem

Denna dag har varit lite halvt oproduktiv, när jag väl har gjort någonting så har jag gjort det ordentligt men lite då och då har jag svävat iväg på mina rosa moln och funderat på något helt annat, exempelvis teman på fotograferingar och helt andra grejer än plugg. Men jag har åtminstone gjort det jag ska så jag får väl vara nöjd med det även om jag hade tänkt göra mer än så.

Jag har handlat upp mina sista pengar på mat, 600 spänn, men nu hoppas jag att jag har mat ett tag så jag slipper handla en massa igen, det är i alla fall min plan. Gjorde förövrigt awesome god mat nu ikväll, jag är nöjd med mig själv!

Gymmat har jag gjort också, nice. Jag hade tänkt kötta lite på trappmaskinen men jag glömde mitt lilla fotstöd så jag vågade inte utsätta min lilla fot för det. Istället blev det cykling och styrketräning för armar och ben, plus lite planka, en salig blandning helt enkelt.

Nu ska jag göra lite eftersökningar till en fotografering som vi ska göra om några veckor, JA jag gör det istället för att plugga så det så!

Jag och Lottipop ska förresten gå på vattengympa... hur ska det gå egentligen?! :O Återkommer när vi har genomfört detta spännande träningspass. På onsdag ska vi ha ett danspass, kan också bli spännande.. mycket roligt nu, nästan så roligt att jag glömmer bort att jag måste plugga, nästan.

Puss!

Ännu mer längtan

Nu börjar detta bli jobbigt, jag vill ha min kamera! Vi har en massa idéer för fotograferingar till arbetsprover, Lotti är min försökskanin ^^ Kommer bli mycket flum men det blir nog bra tillslut hoppas jag ^^

Jag har pluggat i alla fall, gjort det mesta jag behöver göra till redovisningen på onsdag, känns bra. Nu ska jag bara göra en massa annat spännande plugg, typ läsa kurslitteratur.. *gäsp*

Dagens pluggmotivation:


Pank och Fågelfri

Ja inte har jag någon fågel i alla fall, och pank är jag. Fick nämligen ett samtal av min bror: "Nu sitter jag och håller i din kamera" .... :O Äntligen! Massa pengar överförda till min bror, NU vill jag hem! Men jag får snällt vänta 1½-2 veckor innan jag kan åka hem och klämma på den. Det är på tok för lång tid just nu.. !

Hur ska jag nu kunna koncentrera mig på mitt plugg?!
Plugga ska jag i alla fall göra för jag har delredovisning på onsdag och jag har inte riktigt gjort allt jag ska visa då. Men det ska nog gå bra, hoppas jag. Det är ju saker jag har gjort förr, jag ska bara göra så att det passar till det projekt jag gör nu ^^

CSN på torsdag, det är välbehövligt just nu känner jag.. och det är hög tid att spara pengar nu, sparkontot börjar sina! Kommer ju gå jättebra att spara när det finns julklappar att inhandla.. vad man nu ska hitta på till folk, men jag tror jag har en idé som kan vara lyckad, ska kolla upp det lite mer tror jag bestämt.

Nu blir det att kötta med plugget fram till 18 då jag ska iväg och kötta på gymmet, ta ut sina aggressioner!
Puss!

SuperMarioAgain

Blev Super Mario igår, igen. Det var väldigt mycket mer aggressivitet än det brukar vara, jag skyller allt på Gusten och hans snack om att Super Mario är en lagsport! Lagsport eller inte, det gick sådär för oss igår.. för många kockar så att säga ^^

Lilla sötCasey var också med igår, jag blev mysattackerad när jag spelade, han tyckte inte att vi gav honom tillräckligt med uppmärksamhet så då var det väl bara att attackera. Det var förövrigt första gången som jag hade en hund i lägenheten, gick bättre än förväntat faktiskt. Jag var rädd att han skulle ha ner någonting, det finns ju faktiskt en hel del grejer att ta ner här i lägenheten ^^ Tur att lilla Casey är lydig och att han var trött och typ bakis efter fredagen så att han sov en hel del under kvällen :P

Nu ska jag snart hem till Floppy, käka och kolla Konungens Återkomst, det räcker för idag tror jag bestämt.
Puss!

Mental Bakfylla!!

Ujuj vad jag inte kände mig pigg när jag vaknade i morse :S Bakfull? Det hade inte varit så konstigt om jag nu hade druckit någon form av alkohol igår vilket jag INTE gjorde. Jag var totalt jättenykter och körde bil! Ändå var det jobbigt i morse! Mental bakfylla är ett j*vla påhitt, vad ska det vara bra för?! Att kroppen tror att den ska vara bakfull kanske är ett dåligt tecken? Ett tecken på att jag dricker för ofta?! Haha!

Hur som helst, bakfull eller inte, det var en rolig kväll igår! Rita&Gissa i si så där 4 timmar, och det var bara första omgången.... sedan blev det Alias, jag skulle bland annat förklara ordet "Gallup", gick sådär bra. "Så det kan låta" var ett väldigt förvirrande och jobbigt spel, det spelades i typ 10 minuter innan vi gav upp och spelade Rita&Gissa igen! Många skratt blev det i alla fall, tack för det! Förövrigt ett riktigt nice hus det där!

Ikväll ska det bli SuperMario har jag hört, FUN! Ännu mer skratt hoppas jag!

Jag är trött, tror jag ska sova lite mer... Zzz.... *gäsp*

Bevaremigväl

Godmorgon, skulle jag säga för ett antal timmar sedan men då höll blogg.se på med någon form av uppdatering så det fick jag inte. Därför säger jag det nu istället: Godmorgon!

Jag har glömt vad det var jag hade tänkt blogga om i morse så istället bloggar jag om att det snöar. För det gör det, stora snöflingor.. men ingenting fastnar på marken, det smälter lika fort som det kommer ner, men snöar gör det likfan! Bevaremigväl (ja i ett ord!)!

Ikväll ska jag iväg på spelkväll, sällskapsspel då, jag är inte jättepepp på "Så ska det låta" eftersom jag måste sjunga då men jag tror nog att det kan bli en rolig kväll ändå. Tydligen ska det ätas mat också, fläskfilé och potatisgratäng... jag hade inte tänkt äta, jag hade tänkt åka dit senare och bara spela så jag hann plugga en del. Nu vet jag inte riktigt hur jag ska lösa det här för den maten lät ju fruktansvärt god.

Får väl se hur jag gör, nu ska det i alla fall bli plugg!

Tävling!Jag är med i en tävling där man kan vinna ett presentkort hos SUMOpix!
Klicka här för att komma till tävlingen och ha chansen att vinna du med =)

En muterad sovsäck senareDen senaste timmen (halvtimme?) har jag illustrerat en säl utan ben, alternativt en muterad sovsäck, det är också ett alternativ. Se "Stinsen brinner" med galenskaparna så är det mer logiskt till varför. Keno tyckte även att jag skulle göra en Flotte till sälen så att den blev lite gladare, sagt och gjort:


Ursäkta att jag inte orkade lägga så mycket energi på det ;P

Nu ska jag alldeles strax bege mig till gymmet och kötta ett tag för att sedan gå hem, städa lite och efter det workshop med Lotti som ju tydligen också är min fru nu för tiden.

Jag har förövrigt fått igång mitt trådlösa internet idag, jag är nöjd! Nu slipper jag krångla med min internetkabel som saknar låsfunktion och därav inte sitter kvar när jag flyttar runt på datorn. I like!

Äktenskap

Hej, jag är tydligen gift...
Min fru heter Lotti, hon är jättesöt. Dessvärre är vi inte lite polygamister så jag får inte ha henne för mig själv *snyft*


Nu är jag övertrött och ska sova!
Puss!

Söndag! Nej visst ja, det är onsdag...Jag och Lotti har konstaterat en sak, vi har bara Söndagar i våra liv för tillfället.. sega tråkiga söndagar då man måste slå till sig själv om man faktiskt ska göra någonting vettigt.

När man har ungefär en föreläsning i veckan blir det resten av dagarna ungefär som söndagar, man sitter hemma och försöker motivera sig själv till att plugga och göra vettiga saker. Jag har noll koll på vad det är för dagar så jag får väl tacka datorn och mobilen som talar om det för mig när jag tror att det är söndag... igen. Även om jag nu har söndag varje dag så är jag ju aldrig ledig, finns alltid någonting som jag måste göra. Jag citerar Lotti: "Jag vill ha helg!", och då menas inte bara helg som i lördag och söndag utan en helg då man faktiskt är ledig! Give me! Njut av den ni arbetare, själv har jag plugg dygnet runt om jag så "vill", men jag väljer att sova på nätterna faktiskt.


Justeringar krävs... men det är en bit på väg i alla fall, då var det bara resten kvar!

Denna söndag, nej onsdag var det, har jag ju visserligen fått en del gjort.. eller ja, jag har suttit i Illustrator och ritat en svankande fotograf, jättefint verkligen. Men jag börjar bli vän med min ritplatta igen efter ett antal månader av dammsamlande (på både mig och ritplattan), den är ju helt underbar!
Måste nog även tillägga att jag fick lite smått panik när jag skulle rita fötterna på min lilla fotograf, lite pinsamt faktiskt men jag bjuder på den!

Nu har jag fått i mig lunch, dags att ge sig in i Flash och koda lite tror jag bestämt, sedan blir det lite mer Illustrator och kanske lite Photoshop.. Hej Adobe, jag gillar tydligen dina program.

Jag har förövrigt Jordens (ja Jordens! Den inbillar jag mig är lika illa som min just nu) träningsvärk i hela överkroppen, nästan så det gör ont i armarna av att skriva här, inte bara nästan heller. Men I like it så det gör ingenting!

Fobier

Först och främst, jag har varit duktig, en morgonpromenad med Floppy i kylan!

Nu till det här med fobier. Jag har haft en liten fobi, iofs inte så liten för jag kan få panik för det, i många år. Vet inte ens om den kan klassas som en fobi egentligen, men jag kan nog få ungefär samma reaktion som när folk med spindelfobi ser en spindel. Spindlar har jag inga direkta problem med, min fobi är lite mer udda än så. Jag har nämligen en väldigt konstig fobi för hälsenor, inte just hälsenan i sig utan mer tanken av att den kan gå av. Bara att skriva detta får mig att bli obekväm, och att jag sedan skulle kolla på Vakna med the Voice i morse och få en ingående beskrivning av när Martin Stenmarks hälsena gick av gjorde inte det hela bättre. Tydligen kan man inte heller byta kanal utan man måste lyssna på det... Så just nu sitter jag och försöker att sträcka på hälsenorna så liite som möjligt för att jag har fått en känsla av att de kommer gå av... det kommer de väl troligtvis inte göra men det är de känslan jag har =( Det säger *pang* när en hälsena går av... wuää! Så nu vet ni en av mina svagheter... vassa föremål nära mina hälsenor klarar jag inte av! Jag har redan ett ärr där efter en lite olycka, det räcker! Då hade jag också panik för hälsenan, det var si så där 9 år sedan tror jag bestämt, när ska jag ge mig?!!

Det var det, nu ska jag försöka glömma hälsenorna och fokusera på att illustrera en vägarbetsskylt i illustrator, fast inte riktigt en vägarbetsskylt men i alla fall den grunden. Får se hur detta kommer gå..

Min kamera kommer troligtvis till Jönköping på måndag, vilket kan betyda att kameran är i L-a nästa vecka! :D :D :D Wieee! 7D! Då kommer det bli mycket bilder till bloggen! Eller ja, inte nästa vecka då eftersom jag inte kommer kunna hämta den då men så småning om i alla fall...

MightyDucks

*phu* det var inga ankor som skärmde livet ur oss under vår lilla promenad (eller så värst liten kanske den inte var, flera kilomer, si sådär 7-8)! Däremot gick vi som ankor själva, eller ja, jag gick som en pingvin och lotti som en anka påstår hon (fråga mig inte om skillnaden). Men gick gjorde vi i alla fall, det var duktigt av oss så det så!

Nu är jag frusen och ligger under två täcken och en filt i sängen, *brr*! Varför är det bara 16 grader i min lägenhet? Det är kallt! J*vla Hfab till att vara snåla!

Flash och Illustrator ska det bli nu för här ska det illusteras en massa fint som jag ska använda i mitt lilla projekt! Hur mycket energi orkar man lägga på det tro?

Update

Godmorgon! Eller nej just ja, det är kväll..
Jag har inte gjort annat än att plugga idag så det är inte mycket vettigt att skriva om, men plugget går framåt.

Nu ska det bli en promenad med Lotti i mörkret, hoppas vi slipper läskiga ankor idag!

Change - It's Your Choice

När jag satt här och funderade över träning och mitt liv så kom jag på att jag ju faktiskt inte har talat om hur det egentligen gick med vår lilla träningsutmaning (tror jag i alla fall). Jag kan ju säga så mycket som så att grundutmaningen (så som den var tänkt av hon som tog fram den) klarade jag med råge, den var så gott som klar redan när det var en vecka kvar. Vår utmaning däremot, som var lite tuffare, den kom jag inte riktigt hela vägen på eftersom min förbannade fot kom ivägen. Med en stukad fot kan man inte göra mycket intervallträning och långpromenader upptäckte jag. Men överlag så är jag nöjd, hade inte min fot kommit ivägen så hade jag klarat vår utmaning också det är jag helt övertygad om!

Så vad har hänt? Typ ingenting ;) Eller jooo, typ 3-4 kg minus MEN det är ju de kilon som jag gick upp under sommaren! Brösten däremot har försvunnit.. trevligt? Nej inte direkt men det sägs ju att det är det första som försvinner så jag har förhoppningarna om att resten försvinner snart också! För träna fortsätter jag med så det så! Egentligen kanske jag har gått ner mer i fett om jag tänker efter för muskler har jag ju definitivt byggt upp, I'm biff haha! Man måste försöka intala sig det iaf...

Återigen: "Den dagen du tittar dig själv i spegeln har du förlorat"
Nu: Zzzz....!

På tok för tidigt

Okej detta är på tok för tidigt på morgonen känner jag, i alla fall idag. Kom hem typ halv ett i natt efter en väldigt rolig kväll med Pictionary (egentligen Rita&Gissa). Jag känner att jag har sovit lite för få timmar för att min kropp ska vara lycklig...

Kvällen hemma hos Lollo bjöd i alla fall på många skratt, mest skrattade vi nog för att vi var så förbannat sega och inte fattade någonting men det bjuder vi på tror jag ^^


- Någonting plus någonting som är lika med delfin....???
- Ja men ni har det ju här (pekar på delfinen)
- Men vad ska vi då med den här till? (pekar på rebusen)
- Men del plus ..... vad?
- Jag vet inte....
- Del plus streck?
- Men neeej!
- Del..fiiin?!
- Jaaa!
- Va?
- Fin!
- Jahaaaa...


Såååå fruktansvärt sega jag och Lollo som inte kom på detta! Jag hakade upp mig lite på att det var "Del + Streck = delfin", vilket det iofs inte var men jag fick verkligen inte strecket till "Fin"... Tina blev lite frustrerad på oss ;P
Sebbe hade också en fin taktik, han skulle rita orden "Lögn", så han ritade en gubbe som prata med en annan gubbe och försökte sedan förklara: "Han säger det här fast menar det här fast ändå inte". Fattade mycket ;)
Aja, nog om det! Nu sitter jag mest och funderar på om jag ska ta mig till min labb eller inte. Grundlabb i Photoshop känner jag ju inte riktigt att jag behöver egentligen, men jag kan ju faktiskt sitta och öva upp tekniker på egen hand utan att genomföra själva labben. Men det kan jag ju egentligen lika gärna göra hemma?! Sova eller gå till skolan? Om jag stannar hemma så ska jag ju självklart göra någonting vettigt också (efter att jag har sovit en timme till eller två), jag behöver verkligen sitta och gå igenom fler föreläsningar som jag ligger lite efter med.
Får se hur jag gör, ska äta frukost först i alla fall!

Vettel!!!

Han är ju bara för underbar!
Nog för att han förstörde så att jag inte kan bli den yngsta någonsin att vinna ett grandprix i F1, men han är underbar! Ojjj vad lycklig han är, han gråter av lycka hihi! Världsmästare, han förtjänar det!

Det var det, nu väntar vi på nästa säsong!

Nu blir det mat och sen iväg till Lollo och spela Pictionary tydligen =)

Måste jag ha en rubrik verkligen?

Okej, kort sammanfattning:
Gymmet med Lotti, Lådbil skrämde oss genom att smyga fram bakom oss.
Jag skulle storhandla, jag kom på att det är F1 sammandrag nu kl 17, bestämde mig för att springa in på hemköp å köpa så att jag iaf har mat nu ikväll. Men först är det alltså F1, vem vinner VM?! Det är avgjort, jag vägrar kolla Facebook och Aftonbladet innan jag har sett sammandraget!

Nu kör vi!

En dag som alla andra söndagar

Igår blev det inte mycket plugg gjort vill jag lova, men idag är en ny dag och idag har det hänt mycket på den fronten faktiskt! Nu är jag trött och vill sova, ungefär som jag ville hela dagen igår men inte gjorde (mer än när jag somnade med kurslitteraturen).

Ursäkta dåligt bloggande, återigen!
Mat kanske kan få mig att få mer energi? Ungefär som igår när man hamnade i en koma efteråt och inte gjorde någonting alls.. spännande, verkligen.

PS.
Jag tycker väl ändå att folk borde fatta någongång?

Full som en kastrull

Tjejkväll igår, riktigt nice! Våra små tävlingar gick finfint att utföra, jag vann båda mina grenar (någon som hade trott något annat?)! Grenarna hade ingenting med någonting sexuellt att göra alls, bara namnen på grenarna ^^ Jag vann "Vem är bäst på att suga?" (suga upp en cider med ett sugrör) och "Vem är bäst på att svälja" (häfva en cider) .... ja som sagt, endast namnen!

Nu skulle jag behöva plugga en hel del faktiskt, om en stund i alla fall för just nu orkar jag verkligen inte. Man kan alltid hoppas att man orkar senare... har ju hela kvällen på mig också!

Let's Go, Come on Girls!

Nu har jag spenderat 1 hel timme med att locka mitt hår, tror ni det är kvar länge? Nej det tror inte jag heller för det spöregnar ute! Men det är mer troligt att lockarna är kvar än om jag hade plattat håret för då hade håret blivit krulligt på en gång jag kom utanför dörren så lockar är värt ett försök!

Det är hatt-tema idag, jag ska tydligen ha Polishatten på mig... det har Angelica bestämt! Så här har ni bildbevis på att jag har polishatt och lockigt hår! Resten av bilderna från kvällen kommer ju inte vara riktigt lika trevliga efter att jag har tagit en cykeltur hem till Lollo... haha!


Bry er inte om att jag ser skev ut i allmänhet ;P

Nu säger jag skål och godnatt! Hoppas ni har en lika trevlig fredagkväll som jag kommer ha (trots regn)!
Puss!

Planering som inte blir som den är tänkt

Varför planerar jag ens? Det blir ju inte som jag planerar ändå!

I morse hade jag tänk mig att jag skulle gå upp kl 7 och kör lite Zumba, så blev det inte. För när klockan ringde så var jag tydligen trött... jag snoozade en timme, vid 8 gav jag upp och ställde om klockan på 9 så jag fick sova mer. Nu är jag i alla fall uppe men nu är det tvätt och plugg som gäller så inget Zumba här inte =( Men det kanske jag hinner med senare om jag har tur. Jag måste i alla fall läsa lite kurslitteratur idag och om jag ska få det gjort så måste jag göra det medan det är ljust ute för annars somnar jag har jag kommit fram till (kan iofs somna när det är ljust också).

Men först, tvätt!

Den dagen du kollar dig i spegeln och är nöjd, då har du förlorat!
Går starkt enligt detta just nu, det får mig motiverad att jobba hårdare av någon anledning (men tydligen fick det mig inte att gå upp och träna i morse)!

Inte helt okej..

Det ä 16 grader här inne i  min lägenhet, det är inte riktigt okej, det borde vara varmare! Jag har legat under två tecken och pluggat de senaster timmarna, jag fryser fortfarande, inte lika mycket som innan men det är fortfarande kallt. Någon som vill komma hit och värma upp min lägenhet? Kanske genom att laga mat åt mig eller kanske bara sitta i soffan och andas varmluft?!

Annars har jag hunnit med en del idag med, tro det eller ej. Jag började dagen med lite plugg runt sex halv sju. Vid nio mötte jag upp Angelica och drog till gymmet, där köttade jag bland annat 20 minuter på trappmaskinen för att ta mig upp i Space Needle (vad är det?) på Famous steps. Efter gymmet blev det att dra hem å fixa innan man sedan skulle iväg till skolan för en föreläsning i Digital Grafisk Design.

Nu ikväll har jag fått lite plugg gjort, om än inte riktigt så mycket som jag hade tänkt mig. Jag har brist på fantasi till mitt projektarbete och jag har för trötta ögon för att läsa mer. What to do? Jag känner att jag ju borde komma igång med projektet eftersom vi nu enskilt ska göra ett projekt som var tänkt till 4-5 pers, får se hur det går. Fantasi, kom tillbaka!

Jag längtar förövrigt till imorgon kväll då vi har vår efterlängtade tjejkväll, kommer bli awesome! Men nu ska jag lägga ner plugget för ikväll, istället ska jag kolla på någon trevlig film eller serie för att få något annat på huvudet en stund. Återkommer imorgon!

Kolla förresten in denna:

Idag för ett år sedan11 November 2009, det var dagen då jag för första gången flög till ett annat land helt själv. Och detta gjorde jag för att hälsa på min älskade vän Emma, så snäll är jag ;P Det var en nice resa och jag ångrar inte en enda sekund att jag la mina sparpengar på den resan, jag är faktiskt väldigt nöjd och stolt över mig själv att jag gjorde det. Jag satt nyss och läste igenom mina blogg-inlägg från resan, minnen! Minnet av vårt leriga äventyr till Seven Sisters är svårt att glömma, det var en väldigt komisk dag. För att citera Emma: "För säkerhetsskull så gör vi inte om det".


Älskade vän, me miss ya! När har du inflyttningsfest? ;)

Det var ett år sedan det... i år valde jag att lägga mina sparpengar på en ny kamera, tror inte jag kommer ångra det beslutet heller faktiskt. Jag är rätt bra på det här med att slösa pengar på bra saker (kanske på sämre saker också egentligen)! Vad blir det nästa år?

Nu ligger jag förhoppningsvis och sover, detta är faktiskt ett tidsinställt inlägg som jag skrev innan jag gick och la mig. Jag hoppas för mitt eget bästa att jag har lagt mig nu för jag ska upp tidigt och plugga en timme för att sedan dra till gymmet med Angelica vid 9!

Jag skriver något mer spännande senare (hoppas jag)!

Tvångstankar

Jag är en människa (tror jag iaf) med gott om tvångstankar. Inga större jobbiga tvångstankar utan mer små oskyldiga som kan göra mig galen ;) Som exempelvis på gymmet idag när jag satt på motionscykeln, jag skulle cykla 20 minuter men så kände jag att jag var tvungen att ha en jämn siffra på kalorierna... när jag väl hade uppnått det så hade jag ju inte en jämn siffra på tiden så då var jag tvungen att cykla lite mer. Tillslut gav jag upp när jag hade kommit fram till 23 minuter och 15 sekunder för det tyckte jag var tillräckligt jämnt för att jag var nöjd, kalorierna var ju en jämn siffra i alla fall. Denna tvångstanke är ju kanske inte den värsta tvångstanken man kan ha, den är ju egentligen bara nyttig eftersom jag tränar lite extra bara för det. Om jag nu behövde någonting extra efter 40 minuter på crosstrainern (utan tvångstankar konstigt nog) och 20 minuter på cykeln, men varje minut räknas!


Ännu en tvångstanke...

En annan tvångstanke som jag ofta har är det som jag försöker illustrera på bilden ovan. Jag kan på halvt panik (om inte helt) på att saker och ting inte är "rätt", som på stretchmattan på bilden, mönstret stämmer liksom inte överrens...! Men nu ska jag inte gå in mer på detaljer där, jag tror ni förstår min poäng.

Nu ska jag och mina tvångstankar fixa lite mat så att jag får lite energi till att plugga lite mer ikväll!
Chop Chop!

Att vara duktig!

Jag känner att jag har varit riktigt duktig idag, jag har faktiskt pluggat! Satt större delen av förmiddagen och läste kurslitteratur tills ögonen gick i kors. För att göra någonting annat en stund så valde jag att jobba lite på planeringen till projektet i Digital grafisk design, så nu har jag börjat där också, jag är duktig. Plugg plugg plugg, jag kommer inte ha någon fritid fram till jul, woho!

MEN jag ska ta mig tid att träna! Jag ska om en liten stund kräla iväg till gymmet och träna med Lådbil, det var längesen! Tur att Sofie kan när inte Lotti's immunförsvar är på topp, annars hade det blivit jobbigt att pallra sig dit idag känner jag. Men eftersom nu Sofie nämnde att hon skulle dit så ska jag nu vara duktig och ta mig dit och kötta lite, awesome!

Ingen kamera ännu inte... *snyft*

Vad är det för dag?!Godmorgon folket!
Jag är trött! Och jag är dum å skippar min labb som jag har idag, fast egentligen är det inte så dumt, jag känner inte att jag behöver gå på en labb där de ska gå igenom grunderna av Flash när jag har läst C-kurser med Flash. Så jag tänkte att jag stannar hemma och pluggar istället,  någon av mina 5 kurser som jag har för tillfället. Jag är nog ändå rätt smart! Men det förutsätter ju att jag faktiskt pluggar också. Labben börjar om 25 minuter, jag kan få en paus tills dess sen kan jag börja!

Helgens tjejkväll planerades igår också, kommer nog bli asnice på fredag! Mer än så tänker jag inte avslöja för er än hehe! Men, tack Lotti för ost och kex, och tack Lollo för kärleksmumsen, gott var det!

När kommer min kamera???!! Vill ha den NU, genast!

Det snöar från öst

Ett fenomen i Halmstad är att det aldrig regnar/snöar/whatever uppifrån, det verkar alltid komma flygande horisontellt så att säga. Snöade idag, från öst, inte uppifrån utan från öst ja. Konstigt det där.. eller nej det har ju med vinden att göra men ändå konstigt, jag är inte van trots drygt 3 år på västkusten ^^

Jag har i alla fall tagit en morgonpromenad med Lotti, vi var ju tvungna att ta ikapp det som vi (jag) har missat under helgen, mycket viktigt! Tar ikapp resten när vi ska till gymmet i eftermiddag.

Nu ska jag göra mig iordning, föreläsning kl 13.. ska försöööka plugga lite innan det, om det går. Varför är jag så förbannat trött denna vecka?!

Kanske ska tillägga att det inte snöar särskilt mycket, det lägger sig i vattenpölar på marken så det är inte mycket som blir kvar :P

Kamera beställd!

Nu är min nya kamera beställd! När den kommer till elgiganten vet jag inte men jag hoppas att det är relativt snart, inte för snart bara för jag orkar inte åka hem hur snart som helst, jobbigt (eller åtminstone långtråkigt) att köra 120 mil tro det eller ej.

Imorgon ska det bli föreläsning, någon form av träning och på kvällen ska jag och Lollo tydligen planera den kommande helgens bravader, trevligt.

Precis just i detta nu funderar jag på om jag borde äta mat, jag är inte hungrig men man bör äta väl? Annars är alternativet att sova vilket ju låter väldigt skönt men kanske lite tidigt när klockan inte ens är sju..


Lånar Sofy's bild på mina älskade stövlar bara för att säga jag älskar skor, tack! ;)

Jag tror jag slänger mig i soffan och ser glad ut tills jag somnar (och kanske även när jag har somnat)
Pöss haj!

Upp och Iväg!


Sofy! Dags att vakna så du kan få ditt minneskort!

Måndag har det blivit, det betyder att jag snaaart ska ge mig iväg till södern igen. Visst trivs jag väl här hemma men det är ju så mycket som händer i Halmstad som man missar när man har åkt därifrån... jag kommer ju hem snart igen så ni behöver inte sakna mig föööör länge (tror jag).

Hade det inte varit för att jag skulle till elgiganten idag så hade jag nog åkt relativt snart, men nu öppnar ju inte elgiganten förens 10 så jag får snällt vänta en stund till, vilket betyder att jag kan ta en powernap först så att jag är pigg och glad när jag ska åka sen. Måste även vänta på att Sofy ska vakna så att hon kan få tillbaka sitt minneskort, jag gissar att hon vill ha det, så vakna nu Sofy ;)

Det är snart jul... vad ska man köpa till folk?!

Gruvor, Is och Kameror

Favorit i repris, i brist på annat att göra i Ludvika så får man roa sig med det som finns, dvs gruvor, is och kameror. Det blir vad man gör det till och självklart gör man det till något bra och roligt ;)
Tack för denna helg brudar, ni gör Ludvika roligt! Imorgon är det dags för mig att ta mitt pick och pack för att ta mig ner till Halmstad igen. Däremot kommer jag nog hem rätt snart igen för jag har fått för mig att jag ska beställa en ny kamera imorgon, eller ja min bror ska få göra det rättare sagt. Så när den kommer hem till lagret kommer jag ha väldigt bråttom hem och dreggla över min nya kamera ^^ När nu det blir...

Nu ska jag se F1, för idag kan jag ju faktiskt se det direkt för ovanlighetensskull! :D Hulkenberg i pole, hur gick det till??! :O *Vrooom*


Ludvika, staden som gud glömde


Ludvika är vackert, det gäller bara att se det med rätt ögon

Nog för att naturen är vacker här men det är inte mycket mer. Denna stad är glömd, det finns ingenting att göra för en vanlig människa. För fjortisar och småbarn finns det säkert jättemycket att göra, det finns lekparker åt småbarnen och det finns mcdonalds (och tydligen soptunnor?) åt fjortisarna. Men för oss andra erbjuder staden mest ingenting, så då får man ta saken i egna händer! Ut på äventyr och lek helt enkelt. Det var vad vi gjorde idag, typ.

Ta en kamera (eller två), några vänner och lite varma kläder, sedan drar du bara ut på måfå och ser vad som händer. Vips har du en rolig dag i Ludvika! Emma du får se till att vara med lite längre när det är ljust imorgon! :D


Marre och Sofy! Höstlöv kan bli roligt om man vill..

Nu ska jag göra någonting annat, få upp värmen lite efter kylan utomhus idag. Ikväll får vi se vad som händer, det beror på vad jag orkar göra. Imorgon blir det troligtvis lite mer flum =) Fler bilder kommer nog så småning om, ska bara orka hantera Raw-filerna först.

Puss!

Känna, Klämma och Dreggla

Woho jag tog mig hem med sommardäcken! Nu var det bara att vänta tills pappa kommer hem så att han kan visa mig var vinterdäcken till "min" bil befinner sig sedan ska de fan på! Det var INTE roligt att åka sista biten hem när det var 1 plusgrad och frost i gräset, men awesome som jag är så klarade jag det finfint.

Stannade någon timme i Örebro för att käka och invänta lite fler plusgrader, passade på att gå in på Elgiganten Megastore. Jag gick direkt fram till kamerorna och kände mig lite för, klämde och dregglade lite för att jag ville ha, så även med objektiv och blixtar. Varför har jag inte alla pengar i världen för så att jag kan köpa allt jag vill ha?! :'O

Hur som helst, frost och sommardäck är ingen bra kombination! Det är tur att man har sina gokart-skills så att man vet vad man ska göra om man får sladd på bilen, jag är glad för det. Halkbanan när man tog körkort kanske lär folk någonting men knappast allt, det glömmer man väl bort efter nån vecka vilket är lite läskigt för det är många bilar ute på vägarna när det är halt. Jag satt hela vägen från Örebro till Ludvika och tänkte på vad jag skulle göra om jag fick sladd och var jag egentligen skulle hamna just då. Det var mindre roligt när tanken gick "Okej, sladdar jag nu så kommer jag åka in i den där lastbilen och bli mos" eller "Just nu hade jag åkt in i det där trädet"...

Så bara för att jag är snäll så ska jag ge er kära läsare några tips (utifrån vad jag hade gjort vid halka, inget vetenskapligt grundat här inte)!
  • För det första, om det är halt ute så var försiktig oavsett om du har vinter- eller sommardäck! (Logiskt!)
  • Var försiktig när du bromsar och svänger, inga stora rörelser!
  • Bromsa och svänga samtidigt är ett BIG NO, skräddaren säger bestämt nej! Bromsar du när du svänger så låser du däcken. I och med att du svänger står däcken snett och kommer du på en isfläck just då så kommer bilen inte följa dina "instruktioner" utan bara sladda lite som den vill och förhoppningsvis bara ner i ett dike.
  • Om det nu redan är försent att tänka på föregående punkter och du redan har fått sladd, bromsa INTE! Bromsar du när du redan har fått sladd så är du körd, gasa istället! Gasar du så rätar du upp bilen och undviker sladden så gott det går. Så gasa helt enkelt, chop chop! Och nu säger jag ju inte att du ska gasa in i ett träd, tänk lite ;)
Vi kan säga så här, slutsatsen är att inte bromsa! :P Eller åtminstone undvika att bromsa när du inte behöver det!

Nu kom pappa hem, dags att byta däck!
Puss på er!

En säl utan ben

"Titta vad det blev! En säl utan ben! Det kan vara en sovsäck också..."

Jag har spenderat kvällen hemma hos Lotti och kollat på Galenskaparna, närmare bestämt "Hajen som visste för mycket" och "Stinsen brinner... filmen alltså", riktigt roligt. Lolli och Lottis är förövrigt inte de smartaste katterna på jorden, inte de skarpaste knivarna i lådan, inte alls faktiskt. Att jaga en röd prick från en laserpekare är fruktansvärt roligt, men att man tycker att det är så roligt så att man hoppar in i ett skåp *klonk* och sedan ramlar ner på golvet och funderar på vad som hände, då är man inte smart ;) Fenomenet "alla katter landar på alla fyra tassarna" har de inte Lottis förstått alls, det är inte hennes grej, hon ramlar mest ihop i en hög hihi! Söta är de då de små pälsbollarna!

Men i alla fall, nu är det snart dags att lägga sig och sova, hur nu det ska gå. Imorgon bitti drar jag mot "norrland" för att fixa vinterdäck på bilen, woho! Wish me luck!

Jag vill shoppa, och inte vad som helst, vet precis vad men har jag råd? Troligtvis inte meen jag kan fixa det tror jag bestämt, återstår att se vad det blir..

Puss på er!

Fest är inte riktigt lika kul dagen efter

Ja men godmorgon får jag väl säga då, jag sa ju inte det när jag vaknade så jag säger det nu istället! Jag är lite trött måste jag ju säga, skyller allt på Keno. Bara för att Keno fyller år idag så var vi ut och festade på kåren igår, okej kanske inte bara därför men jag skyller på det. Men det var en kul kväll i alla fall! Förfesten hemma hos Sofia kretsade mest runt Casey, han mådde allt bra igår när alla kelade med honom den lilla sötnosen. Det är en riktigt duktig hund det, champion i det mesta, jag är inte förvånad. Nu ska Lotti lära sina katter trick, jag väntar ivrigt på "kantra" som lilla groggy kommer klara alldeles utmärkt!

Lite mat kanske hade varit bra känner jag rent spontant, chop chop!

Vind, Regn och HavKan ju börja med att nämna det skyfall som kom hit till Halmstad igår, det regnade så jag trodde att fönstret skulle gå sönder, efter vad jag såg på facebook så var jag inte den enda som trodde det heller. Detta skyfall, plus en massa mer regn som lä ha kommit ner under natten, hade sedan skapat ett litet hav på vägen utanför, preciiis där min bil var parkerad. Si så där 2 decimeter djupt hav som jag omöjligt kunde ta mig igenom utan att bli blöt (speciellt inte med skor som inte är jättehela, men vattnet hade ju gått över kanten så det hade inte gjort någon skillnad om skorna var hela). Tillslut kom jag ändå på att jag ju faktiskt kunde gå runt och krypa in från trottoaren till passagerarsätet, och sedan därifrån klättra över till förarsätet.

Det var en mycket intressant upplevelse så där halv sju på morgonen med träningsvärk i hela kroppen ^^Jag kom åtminstone iväg tillslut, hämtade upp Lotti och drog iväg till gymmet. Gamla gymmet var dessvärre stängt när vi kom dit, eller ja, de hade inte öppnat än, så vi fick ta oss till det gamla gymmet istället. Cyklingen gick bra, om än lite segt att cykla en timme utan musik eller tv... simningen var värre, kunde inte göra ordentliga bensparkar på grund av träningsvärken i vaderna, okej jag kan aldrig göra ordentliga bensparkar tack vare min fot men idag var det ännu värre! Det gjorde ju inte det hela bättre att jag har träningsvärk i armarna också, det var ett under att jag ens tog mig framåt haha! Blev dessvärre inget intervallsim, på tok för mycket folk och på tok för mycket träningsvärk! Men vi simmade iaf, det är det viktigaste! Eller nej, bubbelpoolen är det viktigaste ;)

Jag är förövrigt emo idag tack vare att Lotti smittar av sig (dumma dig :P )! Låt mig vara (i alla fall innan lunch)!

Gäääsp

05.45 ringde klockan, jag vaknade visserligen inte förns 05.55 men iaf, jag är trött! Ska alldeles strax hoppa ut i stormen och ta mig till gymmet, gamla gymmet faktiskt. Där ska det cyklas en timme tills dess att badet öppnar då vi ska simma lite intervall igen. Jag hoppas att vi hinner med bubbelpoolen också så att det är värt allt slit ^^

Efter det ska jag hem å duscha och äta för att sedan dra till skolan på föreläsning 13-16, woho! Tydligen ska jag även fest ikväll så efter föreläsningen blir det att ta sig till systemet och sedan dra hem för att göra sig iordning och sedan dra på förfest. Detta kommer bli en jobbig dag! När ska jag få min välbehövliga powernap undrar jag?! :O

Aja det blir ett senare problem, nu ska jag ut i stormen!

Bara en liten rubrik

Jag känner att jag har varit rätt produktiv idag, dock inte med plugg.. men med städning! Inte mycket av min städning som syns men jag har gjort ren skåp och grejer vilket jag tyckte behövdes. Det hela började med en smutsig microvågsugn som jag kände för att göra ren och sedan slänga in i ett skåp så jag slipper se den, sagt och gjort nu syns den inte mer. Det gav ju mig en massa plats, woho!

Nu har jag nyss kommit hem från gymmet, en timme crosstrainer tar på krafterna! Därför ska jag försöka få i mig lite käk så det så. Har förövrigt träningsvärk i vaderna, trevligt.

Ska det vara så ska det vara ordentligt!

Då var sista träningspasset för dagen avklarat, mage och armar fick kötta. Totalt 6 minuter i plankan, det var lite halvjobbigt måste jag ju säga ^^ Min plan är att jag inte ska kunna röra på mig imorgon (mer än en promenad och lite crosstrainande) så att jag ligger hemma och faktiskt pluggar, får se hur det går med den saken. Men jag har i alla fall varit duktig idag (ja, jag gillar att säga det till mig själv), massa trappsteg för benen, arm- och magmusklerna och sedan en promenad på 5 km utöver det, bra dag! Ska det vara så ska det vara ordentligt! Varför ska man mesa sig fram? ;) MEN, varje steg räknas har jag hört! Keep upp the good work och gör lite mer än vad du tror att du klarar av, det klarar du!

WOHO! Nu ska jag självdö en stund innan jag ska göra något annat ovettigt!

Ett Dimmigt Mount Doom

Dimman låg tät över berget, det var alldeles tyst förutom ljudet som uppstod när vi gick bland de nedfallna löven. Plötsligt hör vi ett ljud, en kraxande kråka någonstans inne i skogen... HAHA! Nu var jag bra rolig.. ehh?!

Men i alla fall:
5 km plus 1100 trappsteg, det var vad jag och Lotti klarade av på dimmiga galgberget i morse. Den där trappan är inte kul alltså, mjölksyra i benen som jag vet inte vad, men det går om man bara ger sig f*n på det. Efter det har jag även varit duktig och tvättat en massa, har egentligen mer jag behöver tvätta men det finns ingen mer tid så det får bli en annan dag helt enkelt. Nu är jag död och känner för att sova, men nejdå jag ska försöka mig på att plugga lite mer!

Ikväll ska vi iväg till gymmet och göra slut på armarna och magen också, de kan ju inte få vila när benen nu fick kötta i morse tills de sa åt mig att de ville att jag skulle lägga mig ner platt på marken, tji fick dem för jag fortsatte ändå!

Men först, mer plugg!
Puss!

RSS 2.0