En säl utan ben

"Titta vad det blev! En säl utan ben! Det kan vara en sovsäck också..."

Jag har spenderat kvällen hemma hos Lotti och kollat på Galenskaparna, närmare bestämt "Hajen som visste för mycket" och "Stinsen brinner... filmen alltså", riktigt roligt. Lolli och Lottis är förövrigt inte de smartaste katterna på jorden, inte de skarpaste knivarna i lådan, inte alls faktiskt. Att jaga en röd prick från en laserpekare är fruktansvärt roligt, men att man tycker att det är så roligt så att man hoppar in i ett skåp *klonk* och sedan ramlar ner på golvet och funderar på vad som hände, då är man inte smart ;) Fenomenet "alla katter landar på alla fyra tassarna" har de inte Lottis förstått alls, det är inte hennes grej, hon ramlar mest ihop i en hög hihi! Söta är de då de små pälsbollarna!

Men i alla fall, nu är det snart dags att lägga sig och sova, hur nu det ska gå. Imorgon bitti drar jag mot "norrland" för att fixa vinterdäck på bilen, woho! Wish me luck!

Jag vill shoppa, och inte vad som helst, vet precis vad men har jag råd? Troligtvis inte meen jag kan fixa det tror jag bestämt, återstår att se vad det blir..

Puss på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0