Fobier

Först och främst, jag har varit duktig, en morgonpromenad med Floppy i kylan!

Nu till det här med fobier. Jag har haft en liten fobi, iofs inte så liten för jag kan få panik för det, i många år. Vet inte ens om den kan klassas som en fobi egentligen, men jag kan nog få ungefär samma reaktion som när folk med spindelfobi ser en spindel. Spindlar har jag inga direkta problem med, min fobi är lite mer udda än så. Jag har nämligen en väldigt konstig fobi för hälsenor, inte just hälsenan i sig utan mer tanken av att den kan gå av. Bara att skriva detta får mig att bli obekväm, och att jag sedan skulle kolla på Vakna med the Voice i morse och få en ingående beskrivning av när Martin Stenmarks hälsena gick av gjorde inte det hela bättre. Tydligen kan man inte heller byta kanal utan man måste lyssna på det... Så just nu sitter jag och försöker att sträcka på hälsenorna så liite som möjligt för att jag har fått en känsla av att de kommer gå av... det kommer de väl troligtvis inte göra men det är de känslan jag har =( Det säger *pang* när en hälsena går av... wuää! Så nu vet ni en av mina svagheter... vassa föremål nära mina hälsenor klarar jag inte av! Jag har redan ett ärr där efter en lite olycka, det räcker! Då hade jag också panik för hälsenan, det var si så där 9 år sedan tror jag bestämt, när ska jag ge mig?!!

Det var det, nu ska jag försöka glömma hälsenorna och fokusera på att illustrera en vägarbetsskylt i illustrator, fast inte riktigt en vägarbetsskylt men i alla fall den grunden. Får se hur detta kommer gå..

Min kamera kommer troligtvis till Jönköping på måndag, vilket kan betyda att kameran är i L-a nästa vecka! :D :D :D Wieee! 7D! Då kommer det bli mycket bilder till bloggen! Eller ja, inte nästa vecka då eftersom jag inte kommer kunna hämta den då men så småning om i alla fall...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0