Fredagsmys

Jag är nyss hemkommen (är det ett ord verkligen?) från Lottipop, vi har käkat hemmagjord pizza med tre burkar ananas på. Men eftersom Angelica var med så blev det ju faktiskt bara en burk var, inte mycket juu! Det bjöds även på en massa kattmys och choklad, samtidigt som vi kollade på Sällskapsresan! Kan ju tillägga att katterna kanske inte riktigt bjöd på myset men jag tvångsmyste med dem ^^ Hur som helst en finfin fredagkväll!

Imorgon bär det tydligen av till Väla för julklappsshopping. Det kanske blir någon liten julklapp åt mig själv också, eftersom jag nu inte får leka med min kamera på en heeel vecka, får se vad det blir. Fick hem min refläxskärm igår också som jag kände för att beställa, jag har stora problem med den...... Den stora guldiga ringen ska alltså vikas ihop på något konstigt vis så att den får plats i den lilla svarta "väskan". Hur ska det gå till? :P Jag får ihop den så att den blir hälften så stor men den är fortfarande för stor för väskan. Hjäääälp!

Hörde förresten att Blondinbella har skaffat en egen App för sin blogg... jag borde kanske göra detsamma?! Många av mina läsare har ju Android och iPhones... eller vänta nu, hur var det?! ^^

Sova nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0