Idag för ett år sedan11 November 2009, det var dagen då jag för första gången flög till ett annat land helt själv. Och detta gjorde jag för att hälsa på min älskade vän Emma, så snäll är jag ;P Det var en nice resa och jag ångrar inte en enda sekund att jag la mina sparpengar på den resan, jag är faktiskt väldigt nöjd och stolt över mig själv att jag gjorde det. Jag satt nyss och läste igenom mina blogg-inlägg från resan, minnen! Minnet av vårt leriga äventyr till Seven Sisters är svårt att glömma, det var en väldigt komisk dag. För att citera Emma: "För säkerhetsskull så gör vi inte om det".


Älskade vän, me miss ya! När har du inflyttningsfest? ;)

Det var ett år sedan det... i år valde jag att lägga mina sparpengar på en ny kamera, tror inte jag kommer ångra det beslutet heller faktiskt. Jag är rätt bra på det här med att slösa pengar på bra saker (kanske på sämre saker också egentligen)! Vad blir det nästa år?

Nu ligger jag förhoppningsvis och sover, detta är faktiskt ett tidsinställt inlägg som jag skrev innan jag gick och la mig. Jag hoppas för mitt eget bästa att jag har lagt mig nu för jag ska upp tidigt och plugga en timme för att sedan dra till gymmet med Angelica vid 9!

Jag skriver något mer spännande senare (hoppas jag)!

Kommentarer
Postat av: Emma

Old Englaaand! Galet men rätt nice faktiskt.. vill tillbaka.. för fotboll.. haha.. ingen lera. Inflyttningsfest är nog 10 dec.. vilken sort det nu blir... men då är nog inte du här :P Så får väl bli något annat senare också :)

2010-11-18 @ 13:58:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0