Söndag! Nej visst ja, det är onsdag...Jag och Lotti har konstaterat en sak, vi har bara Söndagar i våra liv för tillfället.. sega tråkiga söndagar då man måste slå till sig själv om man faktiskt ska göra någonting vettigt.

När man har ungefär en föreläsning i veckan blir det resten av dagarna ungefär som söndagar, man sitter hemma och försöker motivera sig själv till att plugga och göra vettiga saker. Jag har noll koll på vad det är för dagar så jag får väl tacka datorn och mobilen som talar om det för mig när jag tror att det är söndag... igen. Även om jag nu har söndag varje dag så är jag ju aldrig ledig, finns alltid någonting som jag måste göra. Jag citerar Lotti: "Jag vill ha helg!", och då menas inte bara helg som i lördag och söndag utan en helg då man faktiskt är ledig! Give me! Njut av den ni arbetare, själv har jag plugg dygnet runt om jag så "vill", men jag väljer att sova på nätterna faktiskt.


Justeringar krävs... men det är en bit på väg i alla fall, då var det bara resten kvar!

Denna söndag, nej onsdag var det, har jag ju visserligen fått en del gjort.. eller ja, jag har suttit i Illustrator och ritat en svankande fotograf, jättefint verkligen. Men jag börjar bli vän med min ritplatta igen efter ett antal månader av dammsamlande (på både mig och ritplattan), den är ju helt underbar!
Måste nog även tillägga att jag fick lite smått panik när jag skulle rita fötterna på min lilla fotograf, lite pinsamt faktiskt men jag bjuder på den!

Nu har jag fått i mig lunch, dags att ge sig in i Flash och koda lite tror jag bestämt, sedan blir det lite mer Illustrator och kanske lite Photoshop.. Hej Adobe, jag gillar tydligen dina program.

Jag har förövrigt Jordens (ja Jordens! Den inbillar jag mig är lika illa som min just nu) träningsvärk i hela överkroppen, nästan så det gör ont i armarna av att skriva här, inte bara nästan heller. Men I like it så det gör ingenting!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0