Tvångstankar

Jag är en människa (tror jag iaf) med gott om tvångstankar. Inga större jobbiga tvångstankar utan mer små oskyldiga som kan göra mig galen ;) Som exempelvis på gymmet idag när jag satt på motionscykeln, jag skulle cykla 20 minuter men så kände jag att jag var tvungen att ha en jämn siffra på kalorierna... när jag väl hade uppnått det så hade jag ju inte en jämn siffra på tiden så då var jag tvungen att cykla lite mer. Tillslut gav jag upp när jag hade kommit fram till 23 minuter och 15 sekunder för det tyckte jag var tillräckligt jämnt för att jag var nöjd, kalorierna var ju en jämn siffra i alla fall. Denna tvångstanke är ju kanske inte den värsta tvångstanken man kan ha, den är ju egentligen bara nyttig eftersom jag tränar lite extra bara för det. Om jag nu behövde någonting extra efter 40 minuter på crosstrainern (utan tvångstankar konstigt nog) och 20 minuter på cykeln, men varje minut räknas!


Ännu en tvångstanke...

En annan tvångstanke som jag ofta har är det som jag försöker illustrera på bilden ovan. Jag kan på halvt panik (om inte helt) på att saker och ting inte är "rätt", som på stretchmattan på bilden, mönstret stämmer liksom inte överrens...! Men nu ska jag inte gå in mer på detaljer där, jag tror ni förstår min poäng.

Nu ska jag och mina tvångstankar fixa lite mat så att jag får lite energi till att plugga lite mer ikväll!
Chop Chop!

Kommentarer
Postat av: Lotti

Värst är dock fan gångjärnen eller vad det nu är på dörren i bastun. Seriöst, blir typ arg varje gång nu sen du påpekade det där haha!

2010-11-10 @ 22:03:15
URL: http://heyfatty.blogg.se/
Postat av: Malena

Hahaha ja vad tänkte de där?! :O

2010-11-10 @ 22:04:59
URL: http://malena1987.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0