Ändrade planer


Bilderna har absolut ingenting med inlägget att göra och definitivt ingenting med varandra att göra (förutom möjligtvis färgen), jag ville bara liva upp stämning lite. Det ska komma nya bilder så småning om, jag ska bara ha tid att gå ut och fotografera!

Plugg plugg plugg och sedan lite mer plugg, det är så min eftermiddag och kväll kommer att se ut. Intervallpasset är flyttat till imorgon eftermiddag istället, på grund av plugg, men det kanske är bra för musklerna i mina ben. Hur som helst så har jag faktiskt lyckats läsa en hel del utan att somna nu, framsteg! Nu var det bara resten kvar, men jag är positiv!

Jag sitter och funderar lite på om jag kommer lyckas ta mig hem till Dalarna om 4½ vecka eller inte. Det är november då vilket betyder att det kan vara snö hemma och jag har sommardäck på bilen, ingen bra kombination. Det kanske får bli ändrade planer där med om jag har otur? Eller så får mina kära föräldrar möta upp mig med vinterdäcken, det ordnar sig alltid på något sätt men det är bäst att ställa in sig på att det kanske inte är möjligt. Så tänk på det kära vänner som vill att jag ska komma hem till Dalarna då (om det nu är någon som vill det? :O ), det är inte säkert att jag kan det även om jag har planerat det.

Nog om det, nu ska jag plugga vidare! Jag ville bara dela med mig av mina tankar en snabbis!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0