Är jag ett hopplöst fall?

Wuää! Jag har vrickat foten... IGEN! Underbart verkligen, förbannade ledband och förbannade fötter! Ont gör det.

Som ni kanske förstår så blev det inte riktigt en mil idag som det var tänkt, kom några kilometer på första 5 km varvet innan jag trampade på en sten och flög fram i en nedförsbacke, inte skönt alls någonstans faktiskt. Så, tredje gången denna vecka som jag gör illa fötterna, inte varit tre gånger på samma fot dock, alltid något?! Men dessvärre är det en rejäl vrickning idag och inte en lätt stukning som de som jag har lyckats med tidigare i veckan, inte bra alls faktiskt. Får se hur detta blir inför morgonpromenaden imorgon, kanske får låta Lotti gå själv, men det bestämmer jag imorgon bitti när jag vet hur den känns. Har knaprat piller, smetat in foten i ipren och satt på mitt fotstöd så nu j*vlar ska det bli bra det här!

Hade jag varit en person som tröstäter så hade jag ätit upp allt godis som blev över från monopolkvällen igår. Som tur är så är jag inte det och tänker mer att jag inte förtjänar att äta godis alls idag för jag tog mig inte en mil på galgberget.

För att se något positivt med detta: Jag missade inte sammandraget av F1 som går nu bara för att jag vrickade foten och var tvungen att ta mig hem. Men det är nog faktiskt det enda positiva som jag kan komma på, förbannade fot!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0