Days of Malenas Life


Halmstad by Night (2008)

Jag ska ta mig ut och ta lite nattbilder i Halmstad någon dag har jag tänkt mig, jag ska bara orka hålla mig vaken lite längre än till kl tio på kvällen någon dag vilket ju kan bli svårt... men det kommer!

Hur som helst...
Det är kallt, jag är trött och jag är hungrig! Detta ska jag göra någonting åt genom att laga varm mat och sen krypa ner under täcket med datorn och befinna mig där fram tills dess att jag och Lotti ska ut och vara duktiga igen. Vi ska beta (ungefär som en häst... eller?) en hel mil på galgberget, ska bli nice.

Jag gillar våra morgonpromenader (och andra promenader för den delen), man får liksom prata av sig en massa om "Days of Malenas life" plus att jag får höra en massa om vad som händer i "Days of Lottis life" vilket gör det hela ännu trevligare för det händer så mycket kul(?) (kan diskuteras om det räknas som kul) och konstigt i våra liv (som inte alltid bör nämnas på bloggen) så promenaderna bara flyger fram. Och har vi ingenting att prata om så pratar vi om exempelvis jordens undergång som ni fick uppleva för några dagar sedan här på bloggen.

Förövrigt så lever jag fortfarande på vinsten i monopol igår, jag är nöjd (för jag är glad... *sjunger*)!

På dagens morgonpromenad fick vi förresten leka vägvisare åt en busschaufför (med rolig röst) som var tvungen att hitta en väg över järnvägen för att bussen var för hög för att komma under. Dagens goda gärning! Nu behöver jag inte vara snäll något mer idag om jag inte känner för det!

Nu ska jag genomföra min plan med mat och grejer som jag nämnde alldeles nyss.
Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0