En konstig morgon för att vara mig

För det första, jag hade en jobbig natt då jag vaknade vid 4 och trodde av någon anledning att klockan hade ringt och att jag var tvungen att ta mig upp, så där låg jag och kämpade mot sömnen och försökte få mig vaken nog att resa mig. Problemet var att jag inte upptäckte att klockan var 4 förns jag väl var vaken och tänkte stänga av alarmet så att inte snoozen gick på igen (för i mitt huvud hade jag hört den flera gånger redan).


Sova är skööööönt! Gå och lägg dig!

Lyckades i alla fall somna om men vid 6 när klockan ringde på riktigt så var jag jättetrött... men jag krälade mig i alla fall upp ungefär tjugo över för att få i mig lite frukost. Sedan var tanken att jag skulle iväg till gymmet men jag ångrade mig. Hela min kropp skrek NEEEJ av någon anledning. Och förutom det så kände jag mig faktiskt tillräckligt pigg för att plugga. Plugga för kl 7 på morgonen!!!! Vad har hänt med mig?! Jag måste ha blivit galen... men hur som helst så har jag nu läst en artikel till och har planer på att läsa en till. Gymmet får bli lite senare på förmiddagen när min kropp har vaknat till liv så att jag i alla fall kan röra på lederna ^^

Jag måste till skolan idag också! Skulle dit i onsdags men då regnade det så jag tänkte att jag tar det imorgon istället (alltså torsdag, igår) men då snöade det så då kände jag inte alls för att ta mig till skolan faktiskt. Så idag får jag se till att ta mig dit och fixa med lite grejer, så det så! Skärpning Malena!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0