En onsdag att komma ihåg?!

Mooorning! Jag tog lite sovmorgon idag, så här efter lite festande på kåren hehe. Kvällen var trevlig och jag hade en awesome näbb med vampyrtänder! Tanken om att vara vampyrpingvin var definitivt inte min meeen det var ju roligt, hade visserligen näbben mest på huvudet och såg ut som en enhörning men visst det var roligt det med. Jag hade en bra kväll vid BlackJack-bordet också, gick in med 100 kr och kom ut med 320 vilket ju var en vinst på 220 spänn, I like! Då gick jag alltså plus under gårdagskvällen vilket ju inte alls är tråkigt, jag borde spela oftare ;)

Nu är det dags att vakna till liv, ska bli en liten promenad senare har jag bestämt, får se om jag orkar med det idag eller inte men det borde jag väl göra? Ikväll ska det bli bönkväll, awesome! Och på fredag är det lite homeparty hemma hos Sandra med lite brudar, kommer bli nice det med! Bra vecka detta tror jag.. ja det tror jag allt.

Skänker en tanke till lilla Lottis, den enögda katten ni vet, som idag är på operation hela dagen! Jag är ju lite nervös själv trots att det inte ens är min katt =( Men det ska nog gå alldeles utmärkt för mitt lilla jour-gudbarn!

Här har ni förresten bilden på gårdagens frukost/brunch som Line bjöd på:Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0