Ett tillägnat inlägg

Detta inlägg tillägnar jag nu, med lite alkohol i kroppen, till Johan Carlsson i Ödet! Endast för att jag ägde honom med min lilla teori angående skosnören och liknande! Mohahaha!

Ett skosnöre är mer snöre än det är en sko, en snörsko är mer sko än det är ett snöre! Alltså, det ord man sätter sist är själv grejen, hänger ni med?

En ölflaska? Jo det är mer flaska än det är öl, för pratar man om ölen i flaskan så pratar man ju faktiskt om flasköl, dvs mer öl än flaska ;)

Funkar även på Tv-Spel faktiskt.. mer spel än tv. Spel-Tv? Ja det kanske finns de som har en sådan också...

Kylskåp, måste ju vara mer skåp än det är kyla faktiskt.

Soffbord, mer bord än soffa (om man inte räknar mitt bord som används som "soffa" under alla fester).

Toalettborste är nog faktiskt ingen toalett, rekommenderas då i alla fall inte av mig att användas som en toalett, mer användbar som en borste.

Ja jag tror ni förstår poängen, någon längre lista orkar jag inte med för jag ska sova! Det funkar i majoriteten av fallen faktiskt ^^

Det enda fall som jag har kommit på som jag är lite fundersam till om denna teori funkar i är Skumtomte.. är det mest skum eller mest tomte? Men det måste ju egentligen vara mer än tomte än skum, det är ju en tomte som är gjord av skum... annars heter det väl tomteskum? Det är väl någon B-variant av skumtomten? Skumgodis måste ju vara mer godis än skum? Eller?

Nu ska jag nog hålla tyst! Men testa gärna teorin på annat ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0