Flexibilitet

Man måste kunna vara lite flexibel har jag lärt mig genom livet, både i planering och kropp, vad som är viktigast får man välja själv. Nu gällde ju detta dock främst flexibilitet i planering då min fot kom och förstörde både det ena och det andra på vårt träningsschema. Därför har vi nu en ledig dag imorgon, ingen träning alls, jag ska bara ligga still och inte gå på foten alls är tanken. Jag kommer bli rastlös som jag vet inte vad, och istället för att göra något vettigt av tiden som jag ligger här (som att exempelvis plugga) så kommer jag troligtvis sova bort hela dagen. Bra dag! Verkligen... Träningen som vi tar bort imorgon har vi istället lagt in sista dagen under 6:e veckan, så den får innehålla 8 dagar istället för 7, rätt ska vara rätt och man kan inte ta bort någonting!

Nu på kvällen tog jag i alla fall min trasiga fot och åkte till Lotti, hon fixade och serverade mat åt mig (som angelica så duktigt inhandlade på Maxi helt själv):


Lotti bjuder på mat... ^^


Lottis är en duktig trasa och slickar upp vatten som jag råkade spilla, verkar som om hon ville ha mer..

På tal om flexibilitet så är ju det ingenting som jag har i kroppen just nu, går som en skadad kråka och ser allmänt konstig ut. Men så fort foten är bra igen så blir det ordning på den saken. Jag kanske borde stretcha tillräckligt mycket så jag kan gå ner i split och spagat igen? Det var fina tider det, vad hände med den viktiga kunskapen?

Sova nu kanske?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0