Husflugor, plankor och soluppgångar

Jag har haft en liten husfluga här inne sedan igår, han flög in när jag hade fönstret öppet och sedan fick jag inte ut honom så han fick väl sova här (ja det var en han). I morse var jag trött på honom så jag öppnade dörren ut i korridoren och väntade på att han skulle flyga mot ljuset och ut i "friheten", och det gjorde han. Är jag elak? Nej jag tror han får det bättre ute i korridoren, om inte annat så öppnas väl dörren ut ibland så att han kan flyga ut om han vill.Soluppgången i morse var magisk, jättevacker verkligen! Och inte hade jag tid att hämta kameran och åka ner till havet och föreviga den heller eftersom jag skulle till gymmet med Lotti. Lite irriterande för jag hade gärna fångat den på bild, men det får bli en annan gång.


I brist på bilder av soluppgångar får det bli en solnedgång i Tylösand. Jag undrar vad som hände med den där "terrorattacken".. minns du den Nicole?

Åkte som sagt till gymmet istället för att fota soluppgången (:O)... plankan och armhävningar stod på schemat, så mycket mer hann vi inte med eftersom Lotti var tvungen att vara hemma kl 8. Men 6x45 plankan och 8x10 armhävningar blev det i alla fall. Magmusklerna är helt slut just nu, men det är väl lite poängen kanske?

Nu är det dags att plugga igen, så tråkig är jag just nu..
visst ja, jag råkade färga håret igår för att jag hade tråkigt, spännande ^^

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0