I Want My Titties To Be Big

Ett besök på gymmet, 60 min cykling (det som var minst påfrestande för min lilla fot insåg jag), men det var inte det roliga i detta inlägg faktiskt.

När vi hade stretchat och skulle ta oss ut så var det en manlig tysk (ingen aning om han var tysk egentligen men nu är han tysk) som hade en instruktion för att börja träna. Det jag hörde när jag gick förbi var "I want my titties to be big", jag höll på att vika mig av skratt och kräla runt på golvet framför dem för jag tyckte att det var så fruktansvärt roligt. Det blev om möjligt ännu roligare när jag berättade det för Lotti när vi hade kommit utanför dörren. HAHAHA!!

Bara jag som tycker att det är kul att en jättetanig man (mer pojke kanske) säger "I want my titties to be big"? Testa att gå till en plastikkirurg kanske? Alternativt använda ett bättre valt ord så att jag slipper riskera att vika mig av skratt och skämma ut mig ^^

Kommentarer
Postat av: Emma

Han borde ha valt ordet "chest" istället.. haha.. för antar det var det han var ute efter.. och kanske inte big heller utan snarare... muscular :P hur såg instruktören ut då? Han/hon borde varit väldigt nära att brista av garv...!

2010-10-13 @ 14:28:40
Postat av: Malena

Ja det hade passat lite bättre, eller gå till en plastikkirurg :P Tror instruktören höll sig rätt bra faktiskt, jag hade bråttom därifrån för att inte börja garva i närheten ^^

2010-10-13 @ 14:49:55
URL: http://malena1987.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0