Jag litar på dig Lotti!

Nu tänker jag ge en massa ansvar till Lotti inför imorgon! Det är nämligen så att vi ska köra en lite jobbig träningsdag imorgon, först 8 km morgonpromenad och senare på eftermiddagen ska det bli trappträning och ett varv runt berget igen. Inga problem! OM det nu inte hade varit så att jag fortfarande har träningsvärk i benen och sedan en stukad fot på det som gör att jag går som en skadad fågel. Jag kommer vilja ge upp efter de första 100 trappstegen har jag en känsla av, men hur skulle det se ut egentligen?! SÅÅ nu litar jag på att Lotti tar fram sin lilla träningshitler inom sig som jag brukar kunna göra och bara skrika på mig om jag klagar på att jag har ont, så det så! Can you do that for me darling?

Och för att ingen ska komma och vara orolig så säger jag så här: Stukar man foten så säger läkarna för det mesta att man ska bort det, och det bästa sättet att få bort träningsvärk är att träna samma muskler igen, så det är vad jag ska ge mig in på imorgon. Nu vet ni det!

Förövrigt har jag varit på apoteket och inhandlat vriststöd (eftersom jag verkar ha förlagt mina) och salva för att få bort inflammationen i foten, så det kanske går bra imorgon ändå om jag har tur. I så fall så skriker jag på Lotti istället hihi

Kommentarer
Postat av: josefin

sv: Åh tack Malena =) <3 allt bra med dig?

2010-10-06 @ 22:16:49
URL: http://sameoldstories.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0