Jag måste ju få klaga ibland

Det var då ett väldigt tjat om kanelbullar idag! Bara för att det är kanelbullens dag så ska alla äta kanelbullar, käkar du barn på barnens dag kanske?! nej skämt å sido, jag börjar bara bli trött på allt tjat om kanelbullar. Jag menar, jag får ju ingen kanelbulle själv. Egentligen är nog kanelbullens dag ungefär som alla hjärtans dag, bara ett sätt för affärerna att tjäna en massa pengar, hur många kanelbullar har man egentliegn sålt idag på statoil och pressbyrån exempelvis?

Nej ska jag ha en kanelbulle så ska det vara mammas hemmagjorda kanelbullar, färska ska de vara, med ett glas mjölk! Det är tur att jag inte är hemma, då kanske jag hade råkat övertala mamma att baka och då hade jag ätit alldeles för mycket kanelbullar för att det ska vara bra. Så istället väljer jag att inte käka någon alls, jag tar ett äpple istället.


Någon som vill ha en manet?

Något annat det tjatas om en hel del nu är kärlek, alla verkar vara så fruktansvärt kära nu i höst, hur kommer det sig? Är det inte på våren som alla blir kära egentligen? Själv tror jag inte jag vet hur man blir kär.. vet inte om jag vill heller, eller vill jag det? Äsch, jag tar det som det kommer, om det kommer.

Det var det, kärlek och kanelbullar!
Plugga? Nej jag vill ut, ut och fotografera.. men samtidigt så orkar jag inte vilket är jättejobbigt! What to do?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0