Karma


Jag vill ha storm, så jag kan plugga! Minns du stormen i Brighton Emma? Det var spännande att försöka ta sig framåt när man möttes av en vägg av vind som satte stopp för en ^^

Promenad avklarad ikväll. (PUNKT).

Nu till det viktiga! Under vår promenad så hittade vi en nyckel på backen, en ensam liten nyckel vid en bil, men typ husnyckel av något slag. Dags att fixa lite fina karmapoäng och göra något bra! Vi tänkte först gå till polisen och lämna in den eftersom polishuset låg typ alldeles runt hörnet men så konstaterade vi att det inte alls skulle ha öppet så det var ingen idé. Nyckeln passade inte heller i något av närliggande lägenhetshus så där fick vi ingen hjälp. Istället skickade vi ett sms till personbilsregistret för att ta reda på ägaren till bilen där vi hittade nyckeln, vi tänkte att då kanske vi kan få tag på ett personnummer och fråga om de saknar en nyckel Dessvärre var det en leasingbil i Snöstorp vilket inte alls var där vi var så nej det blev till att lägga tillbaka nyckeln och hoppas på att ägaren hittar den.

Får man karmapoäng av att man i alla fall försöker vara snäll och duktig?
Kanske visar sig när det händer något bra eller dåligt inom den närmaste framtiden?! Får återkomma med det om det händer något spännande.. jag kanske vrickar foten igen för att jag inte lyckades lämna tillbaka nyckeln till dess rätta ägare?! :O

Kommentarer
Postat av: Emma

Fan va skönt det vore att stå ute vid munken (vi var där väl???) och slå ut armarna och känna vinden slå mot en..! Såvida man inte blåser bort då :D Eller åka ut till.. ah.. Seven Sisters? Och ställa sig i leran och vänta på att vinden förde en framåt.. borde funka tycker jag!

2010-10-14 @ 14:13:38
Postat av: Malena

jodå vi var vid munken :P

hahaha det var nog tur att det inte blåste så väldigt när vi skulle ta oss fram i leran, då hade vi nog blåst omkull ett antal gånger ;)

2010-10-14 @ 14:15:00
URL: http://malena1987.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0