Minusgrader, Ishalka och Hitler


Halmstad Arena mot Sannarpsbadet!

När jag skrev föregående inlägg så var jag lite småirriterad på att jag var tvungen att gå i minsugraderna, när jag väl kom ut så var jag inte riktigt lika irriterad. Jag kollade till bilen lite och såg att det var en väldigt djävulsk is på rutorna, ni vet en sån där is som bara är där för att irritera och som man inte kan få bort hur mycket man än skrapar. När jag såg det och någon random som höll på att slita frenetiskt med att få bort isen från sin bil så var jag rätt nöjd med att jag skulle gå ändå, det gick nog faktiskt snabbare att gå än om jag hade varit tvungen att skrapa rutorna på bilen ^^


Maaassa kläder i minusgraderna, det blev på tok för varmt på hemvägen dock...

Tur var det nog i alla fall att jag inte tog bilen för h*vete vilken is det var på vissa ställen, för att göra det hela ännu roligare så var det mörkt, jag så ju inte var isen var *sadface* Meeen jag höll mig på benen (även om det var nära att jag ramlade några gånger) så jag är nöjd!

Simningen gick prima den med, 80 längder med blandat intervall och lugnare simning, asgött! Bubbelpoolen efteråt var awesome måste jag ju bara säga, helt underbart. Så nu kan jag med gott samvete... ja jag vet inte vad jag ska göra med gott samvete, ta en powernap kanske det vore skönt.

"Tänk på Hitler!" - Det funkar tydligen när man simmar intervall och mjölksyran börjar komma i både armar och ben, bara att kötta på och tänka på att Hitler blir jätteelak om man inte klarar det ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0