Mount Doom

Galgberget heter numera Mount Doom!


Alltså den där trappan, jag hatar den! Den är hela 109 trappsteg lång (hög?) och väldigt jobbig. Den består av tre "etapper", det finns alltså två ställen i trappen där man får ta ett steg på plan mark för att sedan fortsätta uppåt. Detta vore ju helt okej om det inte vore så att den första etappen består av si så där 15 steg, andra etappen av ca 30 steg och resten av de 109 stegen är på den sista biten när man är som tröttast, det tar liksom aldrig slut och det är jättejobbigt. Men upp kom vi, tio gånger... h*vete vad jobbigt det var, mjölksyra som aldrig förr i benen, 1090 trappsteg. Riktigt stolt över att vi klarade av detta Lotti, och vi var helt awesome sista gången vi gick upp då vi köttade på för att ta slut på all energi vi hade kvar. Ska det vara så ska det vara ordentligt!


Det gäller att hålla räkningen (ursäkta den suddiga bilden men jag var tydligen lite skakig där på slutet)

När vi var klara med trappan så väntade ett varv runt berget, 5 km promenad... det var ett helvete för benen i alla backar, uppför som nedför (nästan värst i nedförsbackarna faktiskt). Men runt kom vi, och inte var vi klara där...

...för efter galgberget tog vi oss hem till Lotti och körde en timme Power Yoga. Det var en.. hmm.. intressant upplevelse, ben och armar skakade men det blev rätt bra tillslut ändå tror jag.

Värsta passet hittills i denna utmaning! Och bara för att det är kul så gör vi om detta på torsdag ;)

Det har förövrigt kommit upp ett utegym på galgberget, jag gillar idén men jag hade velat haft lite mer grejer.Nu ska jag njuta av att inte göra någonting alls!
Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0