Nu har jag en fråga igenNågon som har ett tips på hur man läser vetenskapliga artiklar utan att somna?
Jag har försökt läsa i flera dagar nu men det har inte gått särskilt bra alls för jag har somnat varje gång vilket ju inte alls är bra. För den delen är det ännu jobbigare att läsa dem på datorn men jag har ingen bläckpatron i skrivaren så jag kan inte skriva ut på papper heller. Jag har i-landsproblem tror jag...


Östra stranden, eller?

Ska göra ett nytt försök att läsa om en stund men först och främst måste jag fixa ner tvätten i tvättstugan. Att tvätta innebär att jag måste gå i trappan, om jag nu inte tar hissen men det känns onödigt för en våning ;P Det gör ont i benen att gå i trappor, konstigt nog så här efter trappträningspasset ^^ Längtar i alla fall inte till trappan, men bästa sättet att få bort träningsvärk är att träna mer, right?

Förstår fortfarande inte hur jag ska lyckas köra 5 km intervallträning idag med dessa ben men intervall ska det bli! Det känns riktigt gött att ha detta träningsschema faktiskt trots att det är ett hitlerschema, jag hade ju aldrig kommit iväg och träna så här ofta om det inte vore för schemat, I like it!Kanelbullens dag, är det meningen att man ska äta kanelbullar idag?
Troligtvis så det är tur att jag inte har några för då hade jag ju ätit dem ^^

Tvätta, fixa käk och sedan ska jag ta tag i det där med att plugga!
Puss!

Kommentarer
Postat av: Erika - Gastric Bypass Operation 27:e Okt.

Kul du är med i tävlingen om veckans blogg, du har tills kl 23 på dig att skicka in så många kommentarer du vill (ju fler ju större chans att du vinner).LYCKA TILL! :)

2010-10-04 @ 11:58:11
URL: http://forvandling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0