Söndag

Oj nu har jag varit lite dålig på det här med bloggandet i helgen, men så kan det vara ibland. Vet inte om jag har så mycket vettigt att skriva just nu heller men jag ville visa att jag lever ifall att någon funderade på motsatsen.

Gårdagen var, seg... men efter fredagens fnitterfylla (som Lotti döpte den till) så var kanske inte det så konstigt. Det blev åtminstone en promenad på 1,5 mil vilket ju inte alls var dåligt med tanke på hur seg man var, duktiga var vi! På kvällen var det tänkt att jag skulle hem till Lotti och chilla lite, vi kom fram till att vi inte alls ville sitta där och kolla på tvn så vi hamnade på fest hos Friman och hade tänkt dra ut på stan med dem. Så blev det inte. Jag konstaterade att jag inte alls var pepp på att åka med i taxin till stan, vara där en timme för att sedan gå hem själv i regnet hela långa vägen från stan, så jag gick hem istället.

Idag händer det nog inte mycket alls, jag ska träna men annars inte mycket nej.. jag borde plugga iofs, men det är mycket man borde väl?!

Har ni förresten kommit ihåg att vrida tillbaka klockan en timme??

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0