Vad var det som hände?


Övergivet pappersbruk..

Mina ben har spenderat dagen (och gårdagen) med att fundera på vad f*n det var som hände igår morse när de fick lov att arbeta så väldigt mycket mer än de brukar. Jag har ont i mina stackars vader, träningsvärk är bra grejer, men jag gjorde nyss misstaget att försöka ställa mig på tå för att nå upp ovanför min garderob, rekommenderas inte efter en massa trappträning tydligen haha.

Men detta är lite poängen med schemat som jag gjorde åt mig och Lotti, kroppen SKA fundera på vad f*n det är som händer, ungefär som jag funderade vad det var som hände när jag fick ett glas på näsan och blodet flödade, eller som pappersbruket på bilden ovan måste ha tänkt när det helt plötsligt blev lämnat åt sitt öde, SÅ ska kroppen känna efter varje träningspass, mer eller mindre (kanske inte ska känna sig övergiven direkt). Ingen rutin här inte! Jo rutin på träning men inte på hur träningen ser ut. Perfekt pass igår med tanke på detta.

Nu ska jag ge mig iväg till gymmet och få sidfläsket att fundera på vad som händer, plus 4x1 minut i plankan och lite annat trevligt. Spännande? Yes!

Jag vill fota övergivet snart!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0