Memories of the Past

9 år sedan terrorattacken i USA, den dagen satt jag hemma hos Emma minns jag (minns du det emma? ;P ). Det är tur man inte är ute och flyger idag för nog hade jag haft mina tankar på det. Men egentligen är nog idag en av de säkraste dagarna (om man ser till terrorattacker) för säkerheten lä vara extrem idag, speciellt flyg till USA men det är det väl alltid i och för sig. Finns mycket som kan hända när man är ute och flyger, men vad är det som säger att jag inte kan dö just här där jag sitter egentligen? Det kan komma ett flygplan nedkraschandes här, ingen omöjlighet, men ska man tänka på det sättet så blir man väl galen (mer än jag redan är då).

Från en olycka (kan vi kalla det olycka?) till en annan...
32 år sedan Ronnie Peterson dog i en krasch på Monza-banan, då snackar jag F1 för den som inte hängde med i svängarna. Egentligen dog han ju inte på Monza men han dog på grund av kraschen som inträffade den 10e september 1978.  Och till F1 vill alla racingförare, inkl mig själv egentligen, hur tänker vi där?! Mmm.. nästa helg får jag köra min älskade kart!


Fruktansvärt bra (förstå min ironi) reportage, men det visar i alla fall vad jag snackar om. Jag har ju fått skäll förut (mest av Emma) att jag inte illustrerar det jag pratar om här, så here you go!
"Här går vi ut... på start och målrakan och det ser ut som ett flygfält, det är brett och det är exeptionellt brett"

Att en människas misstag kan döda 118 pers känns inte riktigt helt okej... fortfarande inte!
Om knappt en månad är det även 9 år sedan som milanokraschen inträffade, hemska tanke ='(
Hittade en liten illustration över det hela på youtube:Många fler hemska minnen dök helt plötsligt upp i mitt huvud, inte bra.. dags att göra någonting roligare än att tänka!

I will always miss you!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0