Att inte förstå sig på dagens lekparker 7,5 hp

Lekparker är ett intressant fenomen faktiskt. När jag var liten (eller åtminstone yngre) hade lekparkerna gungor som bestod av däck som hängde i kedjor (inte några andra konstiga saker som exempelvis de vid östra stranden som jag skrev om i ett inlägg i våras), de hade en sandlåda, en traditionell rutchkana och i bästa fall en gungbräda eller en klätterställning. Men dagens lekparker är inte alls som de jag minns från min barndom, jag förstår mig inte på vad som ska göras och hur saker och ting fungerar, börjar jag bli gammal?


Vad gör man på dessa egentligen? (troligtvis inte det som lotti försöker sig på i alla fall) ^^


Nej tacka vet jag gamla hederliga lekplatser som exempelvis denna.

Charmen med den leksak som Lotti roar sig med är att om man mot förmodan inte skulle förstå vad som skulle göras (jag menar hur svårt är det att lista ut?) så märker man det liksom lite automatiskt när man sätter sig på den. Den liksom börjar gunga av sig själv och allt blir jätteroligt (speciellt när man heter Lotti och är 21 år)


En traditionell rutchkana kan liva upp vilken tråkig söndag som helst (vardag också för den delen)Bara för Angelicas skull.. Lekstugor med tak är bra att ha ibland

Såå, någon som är bra på de moderna lekplatserna som finns i dagens sammhälle som kan följa med mig och förklara vad man ska göra på alla konstiga grejer??

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0