Global Uppvärmning, Isbjörnar och Pingviner

Den globala uppvärmingen beror inte på människan utan på isbjörnarna som smälter isen med sin kroppsvärme, för att lösa detta måste vi importera pingviner från sydpolen så att de kan utrota en del av isbjörnarna innan det är försent.

Så hade det i alla fall kunnat vara om det nu hade varit så många isbjörnar på nordpolen, tyvärr är det ju inte riktigt så verkligheten ser ut, men den hade kunnat göra det.Det är väldigt mycket snack om att isen på nordpolen smälter och att det är en jättekatastrof, det är det säkerligen också men det hade inte med saken att göra, inte så mycket i alla fall.

Har ni tänkt på att alla isbjörnar hade kunnat smälta isen med sin kroppsvärme om det hade varit tillräckligt många isbjörnar på nordpolen för att täcka hela isen. Tänk dig ungefär lika många isbjörnar som det är pingviner på sydpolen, eller kanske några till. Tillräckligt många isbjörnar borde på lång sikt smälta isen och skapa en global uppvärmning, då kan man snacka om naturkatstrof, eller är det bara "naturens gång" då?

Vad händer om en isbjörn emigrerar till Madagaskar och rullar sig i lera? Blir det en brunbjörn då? I så fall, hur blir den en grizzlybjörn?

Hur många pingviner hade dött om man flyttade en isbjörn till sydpolen och lät pingvinerna attackera den? Hade isbjörnen överlevt?

Kan man rida på en pingvin?
Man kan uppenbarligen rida på en isbjörn:

Seriöst inlägg? Kan diskuteras men det tåls att tänka på! Tänk på alla pingviner och isbjörnar som inte vet att de kunde ha förstört/räddat världen.... ehh?

Kommentarer
Postat av: - iickaa -

Malena, du hade alldeles för lite aktiva hjärnceller när du skrev detta inlägg. Eller vad problemet att du kanske helt enkelt hade för många? :o

2010-09-21 @ 23:02:47
URL: http://iickaa.blogg.se/
Postat av: Malena

... det är svårt att veta ;P

2010-09-22 @ 08:33:20
URL: http://malena1987.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0