Jag är duktig, faktiskt rätt så väldigt duktig

Inventera apoteket i Smedjebacken, vi slog nytt rekord, kul.. men för lönen så hade jag gärna jobbat några timmar till ^^ Men nu fick jag komma hem och sova istället vilket ju är skönt det med tydligen.


Tänk på miljön och låt växterna växa... eller något åt det hållet.

Idag åkte jag för den delen buss för första gången på 4 år här i Ludvika och vet ni vad... det var ingen roligare upplevelse denna gång heller. Jag gillar verkligen INTE att åka buss, men chauffören ska ha cred för att han inte körde som en galning! Men inte hjälpte det, jag mådde dåligt ändå.. tydligen är jag inte gjord för att tänka på miljön och åka kollektivt. Att bussen sedan var fylld med massa högstadie-elever gjorde ju inte heller saken bättre.
Varför ska de prata så förbannat högt hela tiden?


Jag drog upp medelåldern rätt rejält tror jag med tanken på att jag var typ 7-10 år äldre än alla andra på bussen (om vi inte räknar busschauffören då), jag känner mig gammal!

Men jag tänkte i alla fall på miljön, det är huvudsaken! Gick hela vägen in till stan, si så där en timmes promenad, och tog bussen! Miljövänlig är jag (var jag?)!

Mötte en gubbe med en såg på cykelbanan mitt ute i ingenstans, det var lite creepy faktiskt men han hejade så glatt och gick vidare. Hade varit roligt att säga att det var en gubbe med en blodig såg och blodiga kläder, så var ju dock inte fallet så det låter jag bli att säga, och tydligen var inte jag hans nästa offer heller (troligtvis för att jag var så trevlig ;P ) så det behöver ni inte heller oroa er för.

Nu är det dags att sova, imorgon drar jag ner till Halmstad igen och på fredag börjar jag och Lotti på vår lilla utmaning, stay tuned så att säga.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0