Militärer och deras små övningar

I vanliga fall har jag inget emot militärer (det vet nog de flesta hehe) men idag har de skrämt mig tillräckligt många gånger för att jag skulle kunna få en hjärtattack, INTE okej!


Att springa på galgberget vid militärområdet kan vara en spännande upplevelse tydligen

Det regnade idag, tänkte hoppa över motionsrundan utomhus (och träna inomhus istället) när Lotti var tvungen att plugga, men så slutade det regna så jag skyndade mig ut innan jag hann ångra mig. Sagt och gjort, jag åkte upp på galgberget (ja jag var lat och tog bilen, igen! Det är faktiskt långt dit!), när jag hade parkerat upptäckte jag en massa militärer i buskarna som kom springandes för att sedan ducka ner under en buske, bakom ett träd eller bara slänga sig på marken.

Jag tyckte det såg spännande ut så jag satt kvar en stund och kollade på deras lilla övning (som jag hoppas var en övning i alla fall), okej jag var kanske lite för feg för att gå ut mitt bland alla militärerna också av några anledningar (typ två ^^ ). De kom närmare och närmare, tillslut kommer det en militär och använder min bil som skydd från "fienden" vilket jag tyckte var väldigt komsikt (undrar om han visste att jag satt där inne?).

När militärerna hade gett sig av (självklart åt samma håll som jag) så valde jag att ändå gå ut på min lilla motionsrunda. Där blev jag skrämd ett antal gånger av miltärer i buskarna och som kom smygandes över stigen där jag gick.Tillslut tyckte jag att jag kände mig säker och att det inte skulle komma några fler militärer för de gick iväg mot sitt område igen. Men rätt var det är, när jag närmar mig slutet och min bil igen, så hör jag ett skott i buskarna och jag flyger nog två meter upp i luften (trots musik i öronen). För en sekund funderade jag på om jag hade blivit träffad men jag kom på mig själv och började skratta åt mig, då kommer det andra skottet och jag hoppar till igen. Tillslut fick jag nog och började springa därifrån så fort jag kunde för att komma tillbaka till bilen och få slut på denna "hemska" motionstur ^^

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0