Nykterhetsproblem eller bara student?

Jag gillar inte att folk pratar om fest ikväll! Eller det är ju inte det att jag inte gillar fest, men jag ska ju vara nykter ändå till den 29e har jag fått för mig. Det kommer ju inte gå bra någonstans men jag vill åtminstone vara nykter denna veckan eftersom jag har tävling i helgen. Kan ju iofs gå till Smålands nykter och kolla på fulla människor, eller kan jag det? Det är i alla fall inte särskilt långt, kan se stället från mitt fönster ;P

Har i alla fall varit duktig och gjort allt det jag skulle göra idag (inte riktigt tillräckligt mycket plugg men jag har pluggat i alla fall!) så jag är nöjd med dagen. Har nyss joggat 7 km, eller egentligen har jag inte det, jag har dansat(?) 7km på min dansmatta och spelet påstår att det är samma sak som att jogga i 7km, och att det är 400 kalorier, så jag litar på det helt klart.

Nu kommer snart regnet, dags att duscha! Då menar jag inte i regnet då utan i badrummet, vet inte vad regnet hade något med saken att göra men jag såg ett sammanhang nyss, blött som blött.

Får se vad kvällen har att erbjuda, nykterfest eller plugg? hmmm... ^^

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0