Skadad

Det är seriöst stora fel på mig, jag är inte normal någonstans, varken i huvudet eller kroppen! Min promenad idag blev en timmes powerwalk, men det började segt för jag kunde röra mig ungefär som om jag var 90 år. Ledbandet i högra foten var åthelvete och som om inte det räckte så skulle mitt knä vara skevt idag också, måste ha sett kul ut. Det gick iaf bättre när jag började ignorera det och powerwalka ändå.

Mina knän är ju inte helt okej, kan man få två pinnar att sätta på baksidan av dem kanske så att jag inte kan böja dem åt fel håll!?? Tack!

En operation för ledbanden i fötterna hade varit något också, men det har jag diskuterat med mig själv här förut, det vill jag inte! Vill inte gå runt och ha ont i dem längre men frågan är om en operation skulle hjälpa i längden? Vad händer om jag opererar dem och sedan går runt i flipflops och trampar snett igen? Kommer jag få lika ont igen då efter ett antal vrickningar? Är det värt en operation? Bättre att ta det när ledbanden går av? Troligtvis inte men det är så det kommer bli..

Hur skadad jag är i huvudet behöver vi väl inte ens gå in på?! Tur man går Info så att man inte står ut så mycket med sitt skadade jag ^^

Nu ska jag ta mitt skadade jag och göra någonting vettigt, vad vet jag inte..


PS. INFO GOES ROBINSON - FEST STYLE! Kommer bli awesome!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0