Bra tänkt?

Jag är ofta bra att tänka smarta saker. Jag är inte fullt lika bra på att göra som jag har tänkt mig... men ibland så lyckas även jag. Som idag. Jag tänkte att jag skulle göra min fotouppgift som ska vara inne på måndag. Detta för att jag ska kunna fokusera helt på uppsatsen tills inlämningen av den nästa vecka. Har faktiskt gjort klart allt jag måste på uppgiften, nu är det bara VG-uppgifterna kvar som ska fixas innan jag ska sova. Borde jag väl klara av?!

Jag tänkte även att jag skulle ta en promenad för att få lite frisk luft. Eftersom internet ändå inte fungerade och jag var trött på att sitta framför datorn. Min tanke, som inte visade sig vara så smart, var att frisk luft är bra då jag hade lite jobbigt att andas. Dock tänkte jag ju inte riktigt så långt som att det beror på allergi. Alltså va frisk luft och motion inte det bästa alternativet utan allergimedicin.

Som om inte det var nog så fick jag en ännu sämre tanke. När jag gick där uppe på galgberget (där jag valde att ta min promenad), så tyckte jag att det gick så segt. Så istället för att gå så valde jag att jogga. Dumt val punkt nu. Allergiastman gör sig påmind. Jag som hade förträngt att jag hade det nu för tiden... och den PLUS noll kondition gjorde inte att joggingturen var direkt trevlig. Men jag sprang nog ungefär halvvägs totalt i alla fall. Och jag klarade mig under den tiden jag hade satt som mål (jag började inte med höga ambitioner direkt). Jag är nöjd! Att jag joggade, inte att jag ha allergi. För allergin är jobbig.. och jag är dum nog att inte tänka på allergimedicin i tid.

Så nu är det Bricanyl och Loratadin för mig innan jag ska ta mig till gymmet och kötta på crosstrainern. Woho!

I <3 allergi.... eller? Nu blev det någonting galet tror jag...
Kan jag supa bort allergin tillsammans med plugget kanske?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0