Har jag återuppstått?

Nej, det känns inte så. Men jag ger mig in på att skriva här ändå.
Bio och kart lovade jag att skriva om ja. Bion, The Red Riding Hood, var faktiskt rätt värdelös. Den hade allt som en film inte ska ha kan vi säga. Men jag hade en trevlig stund med Emma i alla fall. Många skratt blev det.

Emma, som rödluvan, ger filmen + (ett plussss)

Sedan var det karten, ny kart. Trevligt värre faktiskt. Åkte med Mamma och Pappa till Eskilstuna där vi skulle lämna av den gamla och hämta den nya. Följde med för att prova stol och grejer, så nu har jag en awesome stol som ska ge mig många vinster. Ehh.. kan ju intala mig det i alla fall. Blir till att premiärköra den på tävling i Lidköping om tre veckor.

Nya pärlan, relativt icke-ihopplockad, på väg hem till Dalarna

Efter att karten hade hämtats blev det en glass och en lång bilresa ner till Halmstad igen. Blev en påse godis för att inte somna. Är jag inte helt nöjd med. Men pigg blev jag, sockerkick funkar alltid!

Den har jag förbränt bort (intalar jag mig) idag genom att gå runt på stan och sedan ett varv på galgberget. Var på stan med Angelica, köpte alkohol och annat nödvändigt. Mycket trevligt! Kände mig pank. Kom hem, kollade kontot. Och upptäckte att jag hade mer pengar än vad jag hade innan jag tog mig till stan. Perfekt. Tack mamma! Hyran är betald nu, du behöver inte oroa dig för den saken. 

Nu ska jag dö i soffan en stund till. Imorgon ska det bli fest! Angelica har blivit gammal, det måste firas!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0