Jag är rätt duktig ändå

Även om jag inte har gjort så pass mycket som jag hade tänkt mig så har jag ändå gjort en massa. Jag är nöjd med mig själv idag. I alla fall med eftermiddagen. Morgonen och förmiddagen var det väldigt oproduktivt men man kan inte få allt. Men kanske imorgon?

För tillfället sitter jag och försöker flytta över lite saker från gamla datorn och rensa den. Jag har nämligen lovat Lottipop att hon ska få låna den då hennes dator har lagt av. Så nu måste jag flytta över det som jag behöver för uppsats osv. Samtidigt passar jag på att rensa den lite så att Lotti kan spara grejer på den om hon känner att hon behöver det. Som det är nu är den fruktansvärt full. Jag försöker ta bort alla bildmappar, för det är dem som tar plats. Det går sådär bra. "Papperskorgen svarar inte". Det har stått "10 sekunder kvar" i en kvart nu.... får se hur det går med det där. Annars får Lotti låta bli att spara saker och ting ^^

Gym har jag hunnit med idag också. (Punkt. Det räcker så för idag).

Jag funderar på att dricka alkoholhaltiga drycker till helgen. För att slippa tänka på plugget, om så bara för en stund. Är jag alkis? Eller bara allmänt skoltrött? Kanske en blandning av båda...?

Men nu ska det bli sängen, dags att sova så det blir någonting gjort imorgon också!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0