Trust Issues

Jag har trust issues! Mer än vanligt då menar jag. Denna gång gäller det min våg. Jag brukar inte väga mig, men jag tyckte det var en rolig idé igår (ända tills jag ställde mig på vågen då). Så i morse tänkte jag att, det är ju roligt å se hur mycket det skiljer från dag till dag. Tydligen har jag gått ner 4-5 kg sedan igår. Det tror jag inte riktigt på. Någonting är fel känns det som. Jag intalar mig självklart att den visade fel igår och inte idag för dagens siffra var ju mycket trevligare.

Hur som helst. Jag borde köpa en ny våg. Eller hoppa över vägandet, det är mer ekonomiskt och nyttigare psykiskt (om nu vågen inte visar nedåt varje gång då).

Ville bara säga det. Så nu vet ni det... miiiinus 4-5 kg från samma tid igår, jättetrevligt iofs men jag tror inte på det för fem öre. Men ja, det är helt klart dagens vikt som stämmer.

Nu ska jag lämna det där och fortsätta med mina vanliga trust issues samtidigt som jag pluggar hela långa dagen! För idag ska jag göra det faktiskt... hoppas jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0