Helgen

Helgen blev betydligt bättre än vad fredagsmorgonen hade att erbjuda. Bilen har stått orörd, av andra än mig och folket som åkt med mig då. Hel och fin, så när som på ett brytmärke vid rutan. Glaset är även borta från vägen här utanför, så man slipper få punktering också.


I'm on a boat!

I lördags var vi ute och åkte båt, ytterst trevligt. Låg/satt och solade på klipporna ute på någon ö i Göteborg skärgård typ. Jag var mest vilse med var jag var, men på en ö i alla fall. Blev lite badande också. Vet dock inte om det blev så mycket stor skillnad på färgen på mig, men skönt var det i alla fall.

Det blev även en liten båttur igår. Men det började regna så det blev inget solande tyvärr. Istället åkte vi hem till mig och Lotti och spenderade dagen med att spela Super Mario med Bea och Fredrik. En trevlig dag det med!

Nu har jag precis skjutsat Lotti till stationen och kommit hem till ensamheten i lägenheten. Har tänkt åka ner till Halmstad någon dag men jag vet inte om det blir idag eller någon annan dag. Det återstår att se! Kanske har Göteborg någonting att bjuda på en dag som denna?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0