2011

Nu börjar året ta slut. Och här sitter jag och väntar på att vi ska få finbesök. Imorgon firar vi in det nya året ska ni se, kommer bli fint det.

Jag har stora förhoppningar på 2012, nu när 2011 inte levererad något vettigt. I alla fall inte så mycket. För att kort sammanfatta det hela gör vi här en märklig punktlista som egentligen inte innehåller något vettigt alls:
  • Hjärtslaget med många skratt som följd (jösses)
  • +20 kg... (i alla fall nästan)
  • Strandad val (jag i somras)
  • Flytt från Halmstad (saknar det lite faktiskt)
  • Blev sambo med Lotti i Göteborg (bästa med året!)
  • -0,7kg, yaay... på jag vet inte hur många veckors träning
  • Troligtvis + 5kg under julen (har inte vågat se efter)
Planen för året var något i stil med -20 kg och bästa året ever, var gick det fel?

Jaja, nästa vecka är det nytt år och nya tag, vad mer kan jag göra. Men det är nästa vecka det, först blir det en rejäl avslutning på året! Undra vad jag ska ha för skor...

Goderafton

Hej.
Jag skulle ha åkt till Göteborg i tisdags. Det såg vi ju hur det gick. Är fortfarande i Ludvika. Hey fail. Så går det när hamstern är död. Inte alls gjort det jag tänkte göra över jul. Men det har varit trevligt ändå. Imorgon åker jag söderut. Till västkusten faktiskt. Till min kära fru. Måste ju laga mat. På fredag får vi besök. Yay. Mer än så vet jag egentligen inte om helgen. Så bra är jag på att planera. Men det visste vi ju redan. Jag gillar att sätta ut punkter idag. Hej.

En klok kvinna skrev i sin blogg om att skriva brev till sig själv 2012. Det tyckte jag var en bra idé. Så det ska jag fixa inom den närmaste framtiden. Tack.

Och får man ingen snö så får man titta på den på kort. Ganska trevligt det med faktiskt. Man slipper kylan. Jag var förresten grym på skidor en gång i tiden. Grym som jag är så hoppade jag över stavarna. Hasaloppet? Undra var jag gjorde av de kunskaperna?Nu är det hög tid att sova. Godernatten!

Hjulen snurrar men hamstern är död

Jag vet att jag har varit värdelös att blogga, har jag fått höra från flera håll. Så jag tänkte väl åtminstone tala om att jag lever. Har bara tagit lite semester från internet, inte orkat med det. Men snart är det tillbaka till det normala igen ska ni se.

Bjuder på en bild på mig och min bror för si så där 12 år sedan... bara för att jag kan!


Som ett litet barn på julafton!

Fast ja just ja det är julafton idag. Ja god jul då!


Lärdom av snö

Idag har jag lärt mig att snö är kallt. Speciellt utan vantar. Men jag gjorde inte bara en utan tvååå små snögubbar.


Hemma

Det är snö här. Snö är halt. Det fick jag erfara när jag gick ner på knä framför bilen. Han sa nog nej


Ganska så nice

Efter att ha blivit squeeezad på foten och suttit en kvar och kollat på när en rysk läkare slår upp svenska ord till en remiss, så sitter jag nu i kö till röntgen. Drop-in är ju bra grejer så jag åkte hit på en gång, tyckte det vara lika bra. Håll en tumme nu då att det blir något vettigt svar. Fast svaret får jag inte idag vad det verkar, får snällt vänta lite till. Men jag har ju "väntat" i flera år så vad gör en vecka till.

Squeeze!


Jag ångrade mig

Tänkte åka in till stan som sagt, men jag ångrade mig när jag såg att det var is på bilen. Då blev allt jobbigt, antingen skrapa is på rutorna eller ta bussen. Och då vet vi ju vad jag tycker om att åka kollektivt ja. Så nej, jag stannade hemma och är fortfarande lika rastlös.

Jag är fundersam över vad de ska säga om foten imorgon. Inga större förhoppningar på att det blir något vettigt, men ja, hoppet är väl det sista som överger en och lite finns det kvar.

Nu funderar jag dock på att sova så jag slipper sitta här och ha tråkigt. Måste ju ändå försöka vara lite pigg till morgondagen. Får man sova halv nio? Jaaaa det får man.

Trött

Jag är trött, men jag är ännu mer trött på att ligga här och vila. Rastlös som få. Funderar på att ta mig en sväng till stora staden och se om jag kan fixa den där sista lilla julklappen. Något måste jag ju åtminstone göra innan jag blir galen.

JellyfishHär tänkte jag vara lat och ta en lång sovmorgon, så bestämmer sig kroppen för att vakna vid 9 och vara pigg. Jag känner mig i alla fall hyffsat frisk idag, det gillar jag. Men jag tar det nog lugnt idag ändå, för säkerhetsskull. Dags att packa ihop grejer man ska ha med till norr, kan ju inte glömma julklapparna exempelvis.

Annars ska jag nog inte göra mycket vettigt idag inte. Imorgon blir det att kolla upp foten hos farbror/tant doktor och sedan en resa hem är tanken.

Punkterad

Ja, jag känner mig lite punkterad. Ingen energi alls. Men det blir bättre till imorgon intalar jag mig!
Jag har väl egentligen ingenting vettigt att dela med mig av just nu eftersom jag har legat i sängen större delen av dagen. Men intervjun gick bra trots allt. Återstår bara att vänta nu. Undertiden delar jag med mig av en orm från Universeum:Bra natt... eller?

Jag har haft feber hela natten, jätteroligt verkligen. Inte sovit mycket alls, och nu ska jag ta och göra mig iordning för en intervju som jag ska äga på. Tur att jag i alla fall mår bättre. Men det blir nog intervju och sedan hem och däcka i sängen. Tycker synd om mig själv och försöker samtidigt peppa. Det är en märklig kombination och konstigt nog så verkar den fungera.

Ni håller väl en tumme för mig?!!

Nyår?De gillade fyrverkerier här idag. Maaaassa bang och fina glittrande ljuuuus... eh... fint.

Jag har även varit på Bodypump. Helt feeelv. Inte ens Gith var där. Kände mig väldigt ensam och övergiven. Eller kanske inte för det var många runt omkring mig. Nästan lite trångt.

Imorgon ska jag på intervju, igen. Yaay.

Håll en tumme!

Vänster tumme!
Jag har varit på intervju idag, en mycket trevlig sådan. Märkligt nog var det en person som redan har intervjuat mig en gång innan. Den gången gav hon mig jobb. Så kom igen nu! Synd bara att det inte är hon som ska antsälla mig. Men jag kanske kan få en till intervju i alla fall. Det tycker jag. Håll tummen!

Tänkte även att jag skulle lämna in min lilla trasiga iPhone. Fick tips om två företag, det ena skulle ha 700 för arbetet, det andra skulle ha 4500, vilket tror ni jag valde?!! MEN när jag väl var där och lämnade in telefonen så valde den ju att fungera. Så nu har jag ändå inte lämnat in telefonen på lagning. Kan ju inte laga någonting som redan funkar. Så håll tummen för att den funkar nu (igen...)!

Nu ska det bli lite mat och powernap, känner mig inte alls särskilt pigg idag. Den ynkliga energi jag hade gick till att vara trevlig och awesome på intervjun. Hoppas det räckte!

Saknar min sambo. Inte alls lika roligt att äta och roa sig helt själv, och speciellt inte träna själv som jag måste göra ikväll. KOM TILLBAKA!

.

Hej. Hej. Jag vill till Pripyat. Tack. Hej.
Fastnade på satellitbilder. Intressant.

Ibland har man lite för roligt

Och ibland har man lite för tråkigt, ungefär som nu. Mor och far har lämnat Götet, så även Lotti. Så nu sitter jag här i min ensamhet och har tråkigt. Inte helt nöjd med detta. Funderar på att äta mat bara för att jag har tråkigt, är egentligen inte jättehungrig... men mat ska jag ju ha nångång, så varför inte nu.

Imorgon ska jag på arbetsintervju igen. KOM IGEN NU GE MIG JOBB! Säger jag bara. Detta ska bli awesome, jag ska vara awesome och få ett awesome jobb. Chop chop! Jag ska läsa på lite om företaget, eller inte så lite egentligen, faktiskt rätt mycket. Så att jag är förberedd för intervjun, kommer bli gaaanska så nice.

Tro bestämt att jag ska lämna in min kära iPhone på lagning imorgon också då knappen har gett upp ännu en gång. Orkar inte med det så nu får den dra på rehab. Ska bara se över min ekonomi (som egentligen är rätt obefintlig) så att jag kan finansiera detta rehab.

Snart jul också, jag har alla julklappar klara och julrimmen är redo att glänsa (ehh?)! Så ja, det är egenltigen bara att sitta här och vänta på att det bli torsdag så att jag kan kolla min fot och sedan åka hem till vad som förhoppningsvis är ett snötäckt Ludvika utan mord och annat otäckt.

PS. Jodå Nicole någon bild har jag allt från julmyset på Liseberg men jag har inte orkat lägga in dem i datorn. Mest för att jag inte riktigt kommer ihåg var jag la kabeln senast. Men det kanske kommer när du minst anar det. Och förresten så var bilderna i förra inlägget ganska så fejk, de är tagna på Universeum och inget annat, jag hade bara lite för roligt åt det och ville se reaktionerna.

Jul, jul, strålande jul.

Långt inlägg men vad gör väl det, lite roade det mig i alla fall.

Oj....


Väntar på bussen

BUSSEN!!! Jag hatar kollektivtrafik... Men vad gör man inte för lite vin.

Bilden nedan visar hur ett "ölahuvud" kollar busstider.


Julmys

Jag har ont i foten, eller ja, båda fötterna egentligen men mest den ena. Har gått en massa idag, mor och far är på besök i Götet. Vi har besökt både universeum (fina minnen Emma! Såg till och med platsen!) och Liseberg (lika mys som när vi var där Nicole).

Mycket gående blir det men mycket trevligt har jag sett.


Bodypumpkulor, julgranskulor och andra kulor

Jag känner mig alltid så biff så här efter ett pass bodypump. Min lilla, fast den börjar bli rätt stor, bodypumpkula (biceps) har visat sig trevligt idag. Fast bara när man spänner den... annars är den gömd under allt fläsk.

MEN nu händer det grejer, hela miiiiinus 0,7k kg på två veckor. Här händer det grejer ;D men det har jag väl gått upp efter jul igen xD Alla minus är bra utom de dåliga... vilka som nu skulle vara dåliga.

Klar med julklapparna är jag också. Fina julrim har jag också, eller ja, de är inte så fina men det är åtminstone några krumilurer på små papper.

DET GÅR BRA NU!

En helt vanlig tisdag

Med DanceAerobic och allt. Gött har det varit!
Annars har det inte hänt mycket idag. Längtar tills på torsdag då man ska ut och rasta bodypumpbulan igen (dvs mina biceps), det trivs jag med. Men vi varierar det hela med lite rolig dansträning idag, och imorgon för då blir det zumba.

Nu ska jag sova och ladda för en awesome intervju imorgon!

Vad händer med världen?

Inga foton på luciatåg, inga klänningar i affärerna och jag ska på arbetsintervju. Märkligt.

Igår var vi ute på en liten shoppingrunda, utan att egentligen köpa så mycket. Men det vi upptäckte var att affärerna i götet verkar ha dissat idén med nyårsklänningar. Hittade knappt en enda klänning och de få som fanns var inte ens värda att prova. /bitter.

Ny i morse fick jag erbjudande om en jobbintervju också, så den tar vi väl. Imorgon kl 10 ska ni hålla tummen!!

Nu blir det att julrimma lite. Kan man inte köpa dyra julklappar så får man lägga ner tid på dåliga rim som kanske gör det lite roligare ^^


Gammal?

Lotti är ute på festligheter ikväll, och här sitter jag helt ensam och har tråkigt. Jag hade sällskap av en påse Polly och en tv-film, men båda är vad som brukar kallas slut. Jag kunde ha följt med, men jag var inte tillräckligt pepp efter en migrändag igår och jobbdag idag. Så det blev att stanna hemma för min del. Fast jag har det ju i alla fall rätt bra, slipper gå ut i kylan och slå halvt ihjäl mig på den is som snaaart kommer infinna sig utanför dörren.

Imorgon ska det bli en seg söndag, gissar jag. Men jag ska åtminstone söka ett jobb, alltid något. Nu ska jag däremot spela en omgång Starcraft eller två, sedan blir det sömn! Jag måste ju trots allt visa att jag är gammal och sova tidigt. Fast nej skeppet har nog redan åkt.. klockan är ju redan över 12, gamlingar som jag borde sova.

Godnatt!

Mjäk

Det skulle ju inte regna idag! Med det i tanken så tog jag en promenad till jobbet i blåsten. Kallt var det, men jag överlevde. Några timmar senare var det dags att gå hem. Det blåste fortfarande, men nu la vi på lite spöregn också.

Dyngsur när jag väl var hemma. /bitter.

Fick en värmande kram av mina kära sambo. /varm

Fick uppenbarelsen att jag inte hade öppnat min chokladkalender i morse. /nöjd

Åt chokladen och kom återigen på att den inte alls är god. /bitter

Men imorgon kommer jag återigen vara barnsligt lycklig av att få öppna en ny lucka. /nöjd

Till råga på allt har jag namnsdag idag. Och igår. Viktiga grejer!

Powernap nu?


Helg

Då var det lördag, dags att jobba! För idag ska jag nämligen inventera ett apotek. Det är ju i alla fall något som jag vet hur man gör. Money please!

Ska snaart börja bege mig men inte riktigt än. Först ska jag sitta här och lyssna på när Lotti sover så jag kan bli lite mer avundsjuk...


Barkis

Intressant dag idag. Började med trevlig migrän, som dock duktigt nog gav med sig hyffsat med ett trevligt piller. Sedan en lång bilkö. Där kunde vi även ha fått en stor vägskylt genom bilen, den missade med några meter tack vare ett rödljus. Tack. Kan tillägga att det blåser stormvindar. Har även fått ett samtal som säger att jag ska till en läkare och kolla min fossing. Den 22a december... yaay.

Nu ska det snart bli träning, hur bra ny det kan vara med migränen hängandes över mig. Men vi gör ett försök.

Och eftersom Lotti var besviken att jag inte skrev om henne så: Hon sitter här bredvid mig och sjunger så fint så, ungefär som ett barn som sjunger julsånger.

Tack och hej, imorgon ska jag jobba!


Viktigt möte?

Göteborg har lagt ner 63 miljoner på ett projekt för att få unga att få jobb. Målet var 13 000 pers och resultatet blev 200 som fick jobb. Plus lite fiffel med bokföring och grejer eller något åt det hållet. Nu läggs projektet ner, ett år för tidigt. Där var jag på obligatoriskt möte för skitförmedlingen idag. Det känns bra... mycket vettig spenderad tid.

Hej.


Symetridjävulen

Lägenheten under vår har julpyntat. En adventsljusstake och en julstjärna.. precis som vi. Troligtvis exakt samma sort också. De har satt sin adventsljusstake på samma plats som vi, i det lilla fönstret. MEN, här kommer problemet, de har satt julstjärnan på sidan av det stora fönstret istället för mitten. Det passar sig inte! Så det så! Går ju inte att sätta den i kanten av fönsterbrädan när man inte har nåt annat i mitten... nejnej, inte okej. Nu har jag fått klaga lite...

Nu ska jag även säga att jag har varit duktig. Två bodypump-pass på två dagar. Mina musklar har haft det jobbigt, och mer blir det imorgon när jag förväntar mig att ha ömma muskler. Gött äre!

Idag fick vi post. Det var till vårt fina lilla företag. Inget vidare jätteroligt brev, men i alla fall första brevet till företaget. Det var ett riktigt brev fast utan frimärke. Oh the disappoint! 

Sova nu kanske?

Som på ett bananskal

Hej. Det är glashalt ute. Tack och hej.

Var tvungen att ta bilen för att hinna ner för backen i tid. Och tur var väl det, jag höll på att ramla när jag gick ur bilen. Hade inte resten av mig (och det vet vi är mycket massa) varit i bilen så hade det kunnat gå illa.

Och nu är sjukgymnasten försenad på grund av halkan också... Yaay.


Heeeelll....geen

Igår var en trevlig dag. Började med att konstatera att det regnade så det blev att spela Zelda istället för annat som var planerat. Sedan blev det Zumba, med inslag av magdans.... Behöver jag ens säga att jag inte är särskilt bra på magdans? Efter träningen så blev det att bege sig till andra sidan stan för en mycket trevlig kväll med mat och dricka!

Att åka kollektivt är inte min grej alls. Proppfulla spårvagnar och jag lyckades med hjälp av autocorrect i telefonen betala en resa med nattrafik i Tanum istället för Göteborg. Tack autocorrect!


Psyket kommer närmare

Ett gott skratt förlänger livet sägs det. Om så är fallet så blir jag gammal. Inte minst pga idag då jag fick ett väldigt psykbryt och skrattade konstant i en halvtimme. Anledning är oklar men jag tror det hade någonting med halsmandlar att göra. Vilket i och för sig gör det hela ännu mer märkligt. Men roligt hade jag tydligen för det gick verkligen inte att sluta.

Blev seriöst lite rädd för mig själv, börjar fundera på om det är dags för psyket på riktigt nu. Om jag nu inte redan är inlagd där och detta bara är min lilla drömvärld vill säga, mycket som tyder på det.

Seriös skrattattack... Lotti blev minst lika orolig som jag. Men jag tror det var hon som gav mig lustgas!!

Försök äta en clementin när du skrattar en halvtimme... det är svårt. Och ja det ska vara en clementin, annat duger såklart inte. Vem kan inte äta ett päron under ett skrattanfall liksom??!! Eller?

Sooova!!!


Mat & Vin

Torsdagsmys med mat och vin efter några timmars zelda-spelande. Trevlig torsdag. Imorgon är det fredag. Punkt.

Sov gott!


Meeer juul

Bättre sent än aldrig har jag hört är en bra grej. Därför har vi nu julpyntat lägenheten idag, lite efter alla andra, men det är så vi brukar ha det...

Mysigt blev det och tur var väl det när det tog ett halvår (lätt överdrift) att få ut julpyntet från en överfull fritzelkällare (eller förråd).

Nu ska vi ner till tvätten, sen blir det Zelda! En gammal variant men vad gör man när man inte har råd med det nya.


Mejy klistmas

Adventskalendrarna är framtagna. Yaay. Ps. Jag hatar chokladen i adventskalendrar.


Gult är fult?

IKEA har något form av hat mot gula kuddar. Det finns inget som ens närmar sig gult på kuddavdelningen. Vad är det för fel på gult? Jag vill ha gula kuddar i vår soffa men icke då. Då får man gå till lagerhaus för de har inget rage mot gula kuddar!

På tal om gult (kanske mer orange egentligen), apelsiner. Och clementiner visserligen. Vad är det vita jobbiga runt dessa utsökta frukter? Och framförallt varför finns det och vad är det bra till? Nyttigt måste det vara för det är mycket godare utan det vita. Och vi vet väl alla att det som är mindre gott ofta är nyttigt...
RSS 2.0