A Visitor

Denna dag började inte bra, jag var inte pepp alls faktiskt. Den fortsatte inte särskilt mycket bättre. Men nu är Marre snart i Halmstad så allt blir nästan perfekt, hoppas jag!

Med tanke på att Marre är på besök i veckan kanske jag inte kommer ha tid att blogga så mycket här. Troligtvis har vi fullt upp mest hela tiden, men jag slänger nog in något inlägg när jag får tid över ändå ^^

Vi ska hinna med mycket under hennes besök här. Bland annat en Ullaredstrip, en kårendansfyll och jag ska göra henne till modell ^^

Nu ska jag göra mig redo för att ta mig ut och hämta upp Marre! Woho!

Puss HEJ!

Söndagen lider mot sitt slut

När jag väl har fått in i huvudet att det är söndag så är det snart dags att bli måndag, just perfect. Men ändå rätt bra, för jag är trött och det ska bli skönt att sova. Zzzz...

Har inte fått särskilt mycket gjort idag, har studerat lite angående jobb, tagit en promenad på galgberget och sedan tvättat. Så mycket mer vettigt har jag tyvärr inte gjort idag.

Angående galgberget så är det på tok för mycket is där fortfarande på sina ställen. Men snart är det fritt fram för joggingturer igen som slutligen kanske kan bli riktiga löprundor. Ååh jag längtar! Det enda negativa är min fot.. det gör ont bara jag tänker på galgberget. men jag har ju mitt fotstöd så jag hoppas att det fyller sin funktion.

Imorgon ska det bli seriöst och effektivt jobb med plugg och jobbfix, så det är bäst jag sover nu. Upp tidigt imorgon, på tok för tidigt troligtvis.

Så godnatt kära vänner!

Me Happy!

Min lilla älskade halvtrasiga kamera är troligtvis upphittad! Jag trodde den försvann på hjärtslaget, vilket den iofs också gjorde men det verkar som att den kan hitta tillbaka trots allt. Förhoppningsvis kan jag få tillbaka den imorgon, jag håller tummen för det. Då kanske jag har några enstaka bilder från Hjärtslaget ändå! Så nu är jag lycklig! Typ.. inte fått den än. Och min vanliga lilla kamera är fortfarande trasig och försäkringsbolaget vill inte laga den. Så där är jag inte riktigt lika glad. Men så länge jag har en kamera att föreviga saker och ting med på festerna så är jag relativt lycklig!

Nu ska jag alldeles snart iväg och ta mig en promenad med Floppypants, frisk luft och motion! Woho!

I'm Back

Tillbaka från Göteborg! Kom hem runt 17 igår eftermiddag, sedan blev det melodifestivalen med frugan så det blev visst inget bloggande här igår. Jobbmässan var intressant, men det var trångt och dålig luft på sina ställen. Men jag gillade att de hade samla alla IT-företag på ett ställe (typ) så att vi kunde koncentrera oss på ett våningsplan. Jag är nöjd med mig själv för att jag åkte dit och pratade med dessa företag. Nu ska här fixas jobb! Jag ska bara övertala dem att jag är bäst, perfekt och awesome!

Idag ska jag försöka mig på lite plugg och lite jobbsökande. Borde städa lite också, och tvätta, eftersom Marre kommer hit imorgon. Får se hur det går med saker, jag ska nog börja med att sova lite till för jag var tydligen inte alls så pigg som jag trodde att jag var när jag vaknade.

Jag har förresten blivit seriös och fixat ännu en blogg. En blogg om interaktionsdesign och annat trevligt. Så nu har jag tre bloggar att hålla koll på. Och självklart har även NI tre bloggar att hålla koll på! Länken till den nya bloggen får ni så fort jag har fått igång den osv. Under tiden kan ni läsa denna och min fotoblogg som ni hittar HÄR!

Morgon!

Denna vackra morgon firar jag med att lägga upp en ful bild från mobilen tagen genom ett skitigt fönster:Nu ska jag göra mig klar för att gå till stationen om en timme. Det känns som att jag måste göra någonting åt mig själv om jag ska kunna bli tagen seriös på mässan. Så det är vad jag ska göra nu! Ska även packa klart så jag har allting med mig så jag överlever helgen ^^

Vad har man på sig för kläder på en jobbmässa tro? Jag har svårt att hitta något vettigt.. men det ordnar upp sig gissar jag, hoppas jag.

Nej nu har jag inte tid att blogga mer denna morgon!

Bra dag!

Inte så pluggeffektiv men ändå en bra dag.

Började dagen med att försöka plugga, det gick så där bra för det var en massa annat som lockade. Sedan blev det ett träningspass med Lotti på gymmet, mycket trevligt att vara igång igen. Efter det satte jag mig och sökte lite jobb och tänkte förbereda mig för morgondagens jobbmässa. Tog en halvtimmes paus i hallen där först Lotti och Line var på besök och sedan även Angelica. Mycket trevligt med besök! Sedan gjorde jag inte mycket mer vettigt denna dag.. nu ska jag däremot skriva ut en hög med cv:n inför morgondagen. Packa borde jag göra också, men det hinns med senare.

Imorgon ska det då alltså bli jobbmässa i Göteborg, jag ska försöka sälja mig själv. Jag vet inte hur bra jag är på att sälja mig själv muntligt, skriftligt är jag awesome men muntligt vet jag inte. När jag är alkoholpåverkad så visst men nykter... nej jag vet inte hur det kommer gå. Men det är väl bara att vara sig själv, jag gillar ju att prata (speciellt om mig själv haha) så det ska väl gå bra på något sätt tror jag.

Kl 9 drar vi mot Götet, det betyder att jag kommer gå hemifrån typ 8 för att jag alltid är rädd att vricka fötterna och halvt slå ihjäl mig på vägen och därför vill ha mycket tid på mig. Men det betyder också att jag kommer få stå och vänta på Lotti en halvtimme gissar jag. Men hellre det än att komma försent till tåget kanske?

Nej vad är det jag säger, inte ska jag väl vricka några fötter nu heller, det har jag varken ork eller tid med!

Skriva ut cv:n var det ja!

Me so happy, oh so happyJag har fått besked från csn att jag ska få pengar, äntligen! Nu behöver jag kanske inte leva på knäckebröd och vatten nästa månad. Hade nog inte ens haft råd med knäckebröd om det inte vore för mina kära föräldrar som så snällt hjälper mig när jag har kris. Men nu ska jag alltså få lite pengar i alla fall! It makes me happy!

Och en annan sak som gör mig lycklig är att jag alldeles strax ska bege mig till gymmet! TRÄNA! :D Hoppas, hoppas, hoppas att det går bra och att min dumma förkylning håller sig borta även efter träningen. Jag ska dessutom få en promenad i solsken till gymmet. Vi har ju bara fyra minusgrader här, tillskillnad från hemma i Ludvika där de har -30 på termometern. Åååh vad jag är nöjd att jag bor i södra Sverige just nu ^^

En bra dag helt enkelt! Eller ja, den har börjat bra i alla fall!

Nu ska jag klaga lite också, på blogg.se! Det går inte att designa denna blogg på ett vettigt sätt, rätt värdelöst. 760 pixlar är tydligen inte 760 pixlar enligt blogg.se.... ingenting är som det ska, ett jävla påhitt ^^ Men jag SKA lyckas, så småning om i alla fall. Inte nu, för nu ska jag ta mig min lilla promenad till gymmet!

Puss!

Tylösand med Nicole

Jag tröttnade på att plugga, jag övertalade Nicole att åka hit. Vi drog ut till Tylösand med kamerorna i högsta hugg. Trots kyla och isvindar tog vi oss ner till havet och tog lite bilder. Vädergudarna kastade moln över solen dessvärre, men det är smällar man får ta.

Vi hittade en "döende" svan på isen också.. den ville sova och tyckte nog att vi var dryga som inte alls tyckte att han/hon skulle sova. Det såg då i alla fall kallt ut att ligga mitt på isen och försöka sova, eller ja, bara kallt att ligga på isen i allmänhet.

Trevligt att få träffa Nicole igen i alla fall, det är som vanligt på tok för sällan. Hoppas det inte dröjer lika länge till nästa gång!

Nu ska jag sova och ladda upp för en heldag med plugg imorgon (tror jag), plus första träningspasset efter förkylningen. Håller tummen för att det kommer gå awesome! Jag är så rastlös! Håll en tumme för mig, snälla!

PS. Ni glömmer väl inte min andra blogg om fotografering va? Den hittar ni HÄR! (Finns andra bilder från dagens fotoutflykt där)

Första, Andra, Tredje....

För det första, Angelica har skaffat katt, möjligtvis en dräktig sådan. Jag är lycklig, katter är söta, speciellt kattungar! Men just nu är katten väldigt rädd, Angelica har tappat bort den i sin lägenhet på 26kvm, jag är nästan stolt. Om katten är dräktig, och om Angelica har kvar den när ungarna kommer, så ska jag få bli gudmor åt lilla C# (SeeSharp, för er som inte är datornördar).

För det andra, ja jag vet att jag är dålig på att blogga!

För det tredje, jag är inte mycket bättre på att plugga just nu.

För det fjärde, det låter mycket roligare att gå ut och fotografera faktiskt.

Annars har jag planer på att börja träna lite försiktigt igen. Har slutat hosta, det är framsteg. Men jag tror att en längre och raskare promenad är att föredra först, börja försiktigt! Funderar på att ta mig upp på galgberget och se om snön och isen har försvunnit, det finns en chans att den har det men jag vet inte innan jag har tagit mig upp dit.

Drar till götet på fredag, hem på lördagen troligtvis. Sedan kommer Marre på måndag!
Jag borde kanske plugga nu då om jag ska bli klar med någonting innan helgen.

Nu kör vi, igen!

Nu ska det bli en effektiv vecka här! Plugg, plugg och plugg, kötta plugg helt enkelt. Måndag-Torsdag i alla fall för på Fredag åker vi till Götet! Så först och främst ska jag göra en uppgift i kursen Databaser, HTML, CSS och Scriptbaserad PHP-programmering... låter det inte roligt?! Sedan ska det bli uppsatsplugg resten av veckan!

Woho! Rolig vecka! Eller? Den ska i alla fall bli vettig..
Eventuellt fota lite med Nicole, kanske?!

Nästa vecka kommer även Marre ner hit och hälsar på, wiee! Så det är ännu en anledning att kötta på nu så jag slipper plugga en massa när hon är här, det vore ju lite tråkigt.

Så nu kör vi!

PS. Varför måste jag värma upp min tv innan den visar bild?! Jag har ju faktiskt inte bildrör i den.. min lilla platt-tv tror dock att han har det. Dumt nog..

Söndag!


"Titta djupt in i horisonten" - Jag tror vi misslyckades... eller?

Jag börjar känna mig lite mer frisk nu faktiskt, har inte hostat mycket alls idag ännu. Jag gillar det! Men jag ska väl inte ropa hej än antar jag för då går det väl åt helvete.

Gårdagen blev i alla fall rätt lugn, satt och workshoppade med Lotti. Blev visserligen inte så mycket workshop för jag var så fruktansvärt seg, mer ska det bli idag. Och vi kollade självklart på melodifestivalen, vilket var rätt sövande. Jag höll på att somna genom nästan alla bidrag, jättetråkigt faktiskt.

Förövrigt så håller jag på att jobba på en ny blogg, eller ja, en till blogg kanske jag ska säga. En mer seriös sådan, en fotoblogg. Där har jag tänkt skriva om lite allt möjligt som har med fotografering att göra, inte riktigt bestämt hur mycket "övrigt" som ska med, d v s det som inte är mina egna fotograferingar men som jag tycker är intressant ändå. Det kommer visa sig under våren gissar jag. Ska börja med att skriva om de fotograferingarna som jag har utfört under vintern i alla fall. Den bloggen kan ni hitta här!

Men som sagt, detta är en till blogg, jag kommer fortsätta skriva här med för att jag allt för ofta måste skriva av mig om saker som händer och saker som inte händer. Men jag tycker självklart att ni ska följa båda bloggarna via Bloglovin! Bloglovin är ett trevligt verktyg för att hålla koll på bloggar, använd det!

WifeyFotografering med Lotti på Östra Stranden idag, mysigt värre. Dock lite väääl kallt kanske, men vi överlevde ^^ Får bli lite gör om gör rätt vid annat tillfälle tror jag, inga vidare höjdarkort idag kanske.

Nu ska det bli mys med wifey och så småning om melodifestivalen!

Fooootografering!

Idag är det tänkt att jag och frugan ska ut och fota lite, hon vill ha normala bilder, till typ jobbsökande och det vuxna livet ^^ Hon anser att bilder där hon ser naken ut inte riktigt är så seriöst som hon vill ha det, förstår inte varför ;)

Och senare ikväll är det ju även melodifestivalen, enligt Angelica ska det bli en Schlagerkladdkakefylla.. jag är inte helt säker på vad det innebär mer än Shlager och kladdkaka. Om det är alkohol inblandat så dissar jag, alkoholen då inte resten. Jag ska bli frisk så här blir det ingen alkohol inte!

Nästa helg ska jag till Götet! Woho! Men det tar vi senare, inte gå händelserna i förväg här nu. Först och främst ska det fotograferas. Nicole förresten, hör av dig när du vill leka med kamera!

Nepp

Fortfarande sjuk! Tycker det är dags att bli frisk nu! Men det tycker tydligen inte min kropp, den hostar och snörvlar för fullt och jag hatar det. Jag vill träna! Men jag kan inte träna eftersom jag hostar och snörvlar, jag har hört att det inte är bra. Annars hade jag lätt kunnat träna för jag känner mig inte sjuk alls, det springer i kroppen för att den vill ut och röra på sig. Rastlös som få om dagarna, får ingenting gjort för att jag inte kan sitta still. Denna rastlöshet gör att jag gör dumma saker också, som iofs är rätt trevliga trots allt... dumt nog.

Idag ska jag i alla fall på handledning för uppsatsen, får se hur det går... vill inte, orkar inte... men jag måste.

Mjäk

OJ vad dålig jag har blivit på att blogga! Men det händer inte mycket i mitt liv, jag är sjuk och pluggar. Men igår kväll blev det i alla fall en bönkväll hos Sofie, jättetrevligt! Riktigt nice lägenhet hon har fått tag på också =)

Annars har jag inte mycket annat för mig, jättetråkigt faktiskt.
Men nu vet ni i alla fall att jag lever, jag återkommer med något vettigare snart ^^

Planerar mitt liv på Virginsgatan!

Virginsgatan

Det blev inte mycket till bloggande igår inte, jag gjorde inget vettigt, eller jo, jag städade bort Tjernobyl så lägenheten blev ren och fin men det var inte så roligt att blogga om. Sedan på kvällen hade jag en romantisk middag (ja tända ljus och allt) med Lotti, så där på alla hjärtans dag och allt, hon är ju trots allt min fru. Jag älskar vårat Ickelesbiska lesbiska öppna förhållande, bästa ever. Är rädd att mamma snart kommer tro att jag är lesbisk på riktigt för att jag alltid snackar om min fru hahaha! Vi satt i alla fall igår och planerade vårt framtida liv tillsammans på Viginsgatan, det kommer helt awesome! Måste bara hitta ett jobb/sommarjobb i Göteborg så flyttar vi efter att uppsatsen är redovisad typ ^^

Idag ska det bli plugg och sjukdag, jag hostar lungorna ur mig, igen! Plugg/arbetsprov/hemsidsbyggnation/sökajobbsession med en förkyld Lotti hela dagen. Det är även tänkt att bli en liten bönkväll med Laudi ikväll så att hon får reda på allt som hon har missat för att hon inte har varit med oss på ett tag, det är en hel del måste man ju ändå säga.

Nu ska jag ta mitt sjuka jag och dra upp på stan för att få någon på apoteket att vara min referens för jobbsökande!

Oh Piece of Candy

Då var Hjärtslaget över. Det har varit en mycket intressant helg, roligt och konstigt. Jag orkar inte gå in så mycket på detaljer, och borde inte heller göra det tror jag. Men kortfattat så kan vi säga följande:
 • Fylla (konstigt?)
 • Tjernobyl i lägenheten
 • Nedspolad mobiltelefon i toaletten (inte min iPhone nej)
 • Personer som somnar/däckar i mitt kök
 • SoulCalibor-Battle
 • En nedbränd bil (random utanför huset, inte min nej)
 • Följt av "Blåljus, de är här för att ta mig till psyket!"-panik
 • Oh piece of candy(pasta)
 • Asgarv (oftast på min bekostnad)
 • Bakismat
 • Datanörds-kodspråks-diskussion
 • Borttappad kamera (eller i alla fall bortglömd någonstans)
 • Våldtäkt! (Nej inte så farligt som det låter)
 • Fylla
 • Hiss
 • Bakismat
 • Asgarv (på min bekostnad)
 • Borttappad röst...
Det var en liten sammanfattning det, har säkert glömt någonting men det är ett senare problem. Nu ska jag ligga här och fundera på om jag ska orka ta tag i städningen eller om jag ska skjuta upp det en stund till... jag känner mig liiite seg.

Då Blogg.se inte alls ville bädda in Oh piece of candy i detta inlägg så gör vi väl så här istället då, kolla denna länk om ni inte har sett klippen: http://www.youtube.com/watch?v=hbZAofv571w

Flitiga Lisa

Har jag hört att man kan säga!
Jag har varit riktigt flitig idag, fått jättemycket gjort. Men nu är jag typ halvdöd vilket är jättejobbigt för nu börjar ju festandet. Borde ta en före-bild på lägenheten kanske, för om några timmar kommer den inte alls vara riktigt lika fin som den är nu. Jag hoppas att jag har preparerat tillräckligt,  d v s barnsäkrat.

Än så länge vet jag 30 pers som ska komma hit ikväll, det tillkommer troligtvis flera, så ja det blir trångt här inne. För tillfället har vi 1 kvm var, sedan får vi sitta på varandra men det brukar vi ju göra så det klarar vi nog av idag med, och imorgon.

Jag kanske hinner en powernap på 10 minuter om jag har tur, så nu slutar jag skriva här för stunden. Wish me luck och ha en trevlig helg om det blir dåligt med bloggande i helgen.

Puss!

Då var det dags

Jag kom precis på att jag ju inte talade igår hur arbetsintervjun gick. Så ja det tar jag nu. Jag tyckte att det kändes rätt bra men jag vet fortfarande inte vad det är för jobb, eftersom det är ett bemanningsföretag kan det tydligen bli vad som helst och inte bara det som Emma ringde om som jag trodde att det gällde. Men det kan ju vara spännande.

Nu till denna dag, hjärtslaget. Jag är uppe med tuppen och tvättar vilket kommer leda till att jag kommer vara totalt jättetrött ikväll, men det kanske går bra ändå. Det återstår att se! Det blir vad man gör det till och vi ska göra det roligt som f*n! Jag är på tok för pepp för mitt eget bästa med tanke på att jag fortfarande är förkyld å hostig...

Dags att börja plocka lite för att slutligen möblera om lite här inne så att allt folk får plats, woho!

Vågar jag hoppas?


Overallsinvigning 2011!

Jag vet inte om jag vågar, men det är en liten känning på att det börjar bli bättre och hur awesome vore inte det. Min dagliga konstant-två-timmars-morgonhosta har inte dykt upp ännu, jag är överlycklig! Istället nyser jag som en galning men det är bättre än hosta måste jag ju säga. Okej jag har inte slutat hosta men jag hinner andas mellan hostningarna denna morgon. Och som om inte det var bra nog så har jag inte varit särskilt snuvig alls denna morgon, jag gillar det. Finns hopp även för mig kanske?


Lollo tyckte om att äta gellyshots gjorda av vodka och gelatin... eller? ;)

Men nej jag vågar inte hoppas, då kommer det väl någonting annat, typ feber eller något liknande och det har jag verkligen inte lust med. För imorgon drar hjärtslaget igång! Mitt fjärde hjärtslag, fjärde gången jag har festen för Info.. det blir värre för varje år, vad har jag att vänta mig detta år?! Men det blir säkerligen roligt! Dock är det mitt första hjärtslag utan Sofy, lite sorgligt faktiskt, me miss you! Ska jag behöva ha kolla på mig själv i år menar du?! ;)

Nej nu ska vi inte gå steget före, hjärtslaget är imorgon inte idag. För idag ska det först och främst bli arbetsintervju och sedan ska det städas i ordning lite här inne, eller ja, barnsäkras.. ta bort saker som är dumma att ha framme under festandet i helgen. Jag har även tänkt att jag ska hinna plugga och sy fast lite märken på ovven, får se vad som hinns med.. dagen är lång.. fast halva har väl gott när jag kommer hem från intervjun gissar jag.

Pepp och Sjuk! Konstig kombination men det funkar tydligen.. hoppas att jag bara är pepp imorgon och slipper sjukdelen!

Overallsinvigning och annat trevligt


Overallsinvigningen 2010 (Bara för att jag är för lat för att lägga in bilderna från kameran just nu)

Ja då har man varit på sin fjärde overallsinvigning då.. bara för att ta kort de senaste åren då visserligen men det är ju nästan trevligare än att bli invigd så jag trivs. Men jag känner mig gammal..!

Nu är det hög tid att lägga sig och försöka sig på det där som kallas att sova. Jag ska tydligen på arbetsintervju imorgon, hoppas jag inte hostar och snörvlar fööör mycket då, kan kännas onödigt. Arbetsintervju på ett jobb jag inte vet vad det innebär... spännande. Första arbetsintervjun för min del, aldrig varit på en sådan så det kan ju vara trevligt att se vad det innebär ^^

Over And Out!

Nu får det vara nog!


Jag i Danmark för si så där 21 år sedan.

Nu börjar jag bli rastlös på riktigt, jag orkar inte vara sjuk längre för jag vill träna! Jag sitter här och försöker plugga, alla skriver om sin träning på facebook, i bloggar och på msn, jag vill kanske också... förstår du inte det kroppen? Bort med alla virus och bakterier, chop chop, dags att bli frisk!

Helst av allt vill jag ut och springa på galgberget, det börjar närma sig våren, alla snö och is har smält här nere bland husen, snart bör den försvinna där uppe på berget också. Om några veckor kanske det rent utav är möjligt att ta första löprundan runt berget, även om konditionen kommer vara kass och jag bara orkar springa fem meter innan jag får lov att gå. Men det gör inget, för då kan jag i alla fall få öva upp konditionen ordentligt igen. Om jag nu inte skadar mina fötter ingen, eller ja, det vet jag ju att jag kommer göra, frågan är bara när och hur det sker.

Träna Träna Träna, jag vet att du inte direkt älskar när jag skriver om träning Emma, men du får stå ut för jag gillar det. Även om jag nu inte kan träna för tillfället...

Nu ska jag ta en paus i pluggandet för att plocka ihop lite här i lägenheten så att det går att öppna dörren när Lotti och Sandra kommer hit om ett tag. Sedan ska det som sagt bli lite overallsinvigning, trevligt trevligt.

Wuää

Okej, detta var ingen roliga natt alls faktiskt. Snuvan har tillkommit förövrigt.
Jag vaknade kl 3 och trodde att klockan var åtta, så jag gick upp för att inom kort fundera på varför det var så mörkt ute. Konstaterade att solen inte hade gått upp än och kollade på klockan. Gaah det var ju bara 3. Så det var väl bara att lägga sig igen då, snuvig och hostig. Ett helvete helt enkelt, lyckades väl somna iaf och vaknade halv fem av hostan, konstaterade att det var för tidigt för att gå upp, försöka somna om, lyckades efter nån timme för att sedan vakna åtta. När jag vaknade där vid åtta så var hostan lugn och fin, ingen alls faktiskt, så jag gick upp och käkade frukost... sedan kom den ja. Lika jobbig hosta som igår morse, det går liksom inte att få stopp på den och det är typ två timmar av konstant hostande.

Dags att duscha känner jag, blir helt svettig av allt detta hostande... spänner hela mig vid varje host. Jag vill inte mer! Och att snuvan dessutom har anlänt gör inte det hela roligare direkt. Jag lägga mig i fosterställning resten av dagen! För att sedan kräla ut och kolla på overallsinvigningen ikväll, det kan jag ju inte missa ^^

Host host host, nu ska jag försöka sova bort detta, verkar vara det enda alternativet som kanske möjligtvis fungerar.

Det tar sig sa mordbrännaren

Nu börjar det likna något, det mesta är rättat nu, csn here I come! Nu ska bara allt in i ladok också så att csn kan se det, det tar väl ett tag det också. Hur som helst, tentan jag gjorde för några veckor sedan som jag knappt trodde att jag var godkänd på var tydligen väldigt mycket bättre än vad jag trodde.. två poäng från VG, vilket som vanligt irriterar mig jättemycket men jag är godkänd så jag är nöjd. Projektet jag gjorde i min andra kurs blev det VG på, det trodde jag inte heller så det var helt awesome. Jag har även fått resultat för min fotograferingskurs och ska tydligen få ett diplom.. bara en kurs som inte är helt klar men den behöver inte vara helt klar för att jag ska få csn. Aldrig mer kurser som alla slutar i Januari! Iofs ska jag aldrig mer plugga (säger jag nu) efter sommaren, jag ska jobba för det är sååå roligt.

På tal om jobb.. kanske blir extrajobb snart, jag fattade inte mycket av vad Emma sa när hon ringde men det återstår att se. Kan ju vara trevligt med extra pengar ja.. det behövs tydligen på mitt konto.

Och på tal om pengar så ska jag nu dra upp på stan och tröstshoppa för att jag tycker synd om mig själv som är sjuk. Jag lovar att jag inte hittar någonting alls som jag vill ha men då har jag iaf gett det en chans. Alkohol inför helgen ska åtminstone inhandlas, och mat så jag överlever fram tills dess.

Det känns rätt bra nu, om vi nu räknar bort allt detta hostande då såklart. Smitta folk på stan? Ja det kan vara ett roligt tidsfördiv tror jag.

Puss hej!

Jag vill inte mer!

Host host host host host.... osv
Nej jag lyckades inte sova bort hosta i natt heller tyvärr. Hostar som en galning. Dock är det en riktigt skum hosta eftersom jag kan sova hur bra som helst utan att hosta. Jag har inte hostat en enda liten gång i natt vilket är jättekonstigt med tanke på hur mycket jag hostar nu..

Hostar sönder mitt svalg (där har du ännu ett fult ord Lotti så jag var tvungen att använda det) och hals.. gör jätteont och det smakar blod. Dock tränar jag ju tydligen magmusklerna av allt detta hostande, alltid något positivt med det hela...

Fint väder idag, lugnet efter stormen... men jag kan ju inte direkt njuta av det, eller jo kanske, om jag lyckas sova bort hostan kanske. Jag ska ge mig på att försöka sova nu, är inte alls särskilt trött men om det får mig att sluta hosta så är det väldigt lockande att sova. Att bara få sluta hosta för en timme vore trevligt.. helst bli av med den helt men det lä ju inte hända på ett tag antar jag.

Ja men se där ja

Jag har ju varit riktigt effektiv idag trots hosta! Har gjort klart sista uppgiften i en distanskurs som jag läste fram till Januari. Ja jag låg lite efter med en uppgift där. Egentligen inte alls en jobbig uppgift men tillräckligt jobbigt att inte ta tag i den när man har två år på sig. Men nu är den gjord iaf, coolt. Känns ovant att göra saker när det inte är panik med kniven mot strupen.. men jag kan tydligen det här med när jag väl vill. Inte direkt så att jag har så mycket bättre saker för mig när jag bara sitter här och hostar...

...nej jag lyckades tydligen inte sova bort hostan *sadface* och nu är jag dessutom yr.. av allt hostande kanske? Jag vet inte.. jobbigt är det i alla fall så därför blir det inte mycket mer här just nu! Jag ska lägga mig och glo på någon skit på tv, alternativt en film eller två. Anser att jag har varit tillräckligt duktig för idag.

Förresten så vill jag shoppa! När ska jag få in betyget för mina kurser tro? Jo när tentan, hemtentan och andra trevligheter är färdigrättade hoppas jag. Det lä dröja tills jag får csn *sadface (igen)*

Doh

Jaha och där kom förkylningen! Eller gjorde den det? Konstig förkylning som började med att rösten försvann och fortsätter med hosta? Trodde jag skulle hosta ut lungorna i morse, helt hopplöst var det. Försökte sova, gick inge vidare tack vare hostan, så jag gick upp och plockade lite i lägenheten istället, då hostade jag mindre. Men jag tröttnade på städandet.. så jag gick och la mig igen, försökte sova utan större framsteg så jag satt med datorn i knät och gjorde mest ingenting. Men tillslut lyckades jag somna.. sov någon timme, sköönt. Nu har jag varit vaken si så där en timme och jag har bara hostat typ tre-fyra gånger. Man kanske kan sova bort förkylningar trots allt?

Men jag är nog illa tvungen att hoppa över träningen ett tag, dumt nog. Jag kommer bli rastlös som jag vet inte vad men det är dumt att göra det värre..

Så nu ska jag försöka fokusera på lite plugg ett tag, försöka iaf!

Konstig kväll...

Att vara på krogen nykter är inte något jag brukar göra särskilt ofta.. mycket intressant upplevelese. För säkerhetsskull gör jag inte om det på ett tag. Fruktansvärt opepp redan från början men eftersom Lotti och Line sa att jag inte hade något val så gick jag väl med på det ändå. Jag blev lite mer pepp men inte tillräckligt pepp för att dansa nykter, det var jag inte redo för tydligen. Och jag vet inte vad som hände med att jag och Lotti bytte roller totalt under kvällen, men det var ju en spännande upplevelse att se det också.

Tappat rösten har jag gjort också, inte helt okej. Var tog den vägen? Jag var ju nykter igår och inte skrek jag väl direkt heller så att det kunde vara därför... vad har hänt?! Aja den kommer tillbaka när den känner för det som Line uttryckte sig. Nu laddar jag, halvt förkyld gissar jag, för Hjärtslaget nästa helg!

Egen vilja, vad är det?

Tydligen har jag inte en egen vilja, eller jo det har jag men jag får inte ha det. För ikväll ska det tydligen dansas. Jag ska nog dock vara nykter och sitta på en stol och spana på folk, om jag nu ens orkar ta mig ut. Trött och allmänt opepp på det faktiskt men jag är tydligen tvungen och jag vet ju att det kommer bli trevligt om jag bara gör det, jag ska bara orka.

Först och främst ska det åtminstone bli ett konditionspass på gymmet och lite melodifestival, får se vad det blir efter det helt enkelt.

Remember that you are unique...

...just like everyone else!

Jag sitter för tillfället och läser gamla blogginlägg från -07 och -08, mycket intressant. Tydligen har jag inte förändrats särskilt mycket, jag har samma tankar och funderingar nu som jag hade då. Den största skillnaden är väl att jag hade mycket mer hemlängtan första året än vad jag har nu. Jag trivs här nere, vilket jag i och för sig gjorde då med men jag tror jag har vant mig mer vid detta nu, ensamheten. Ensam är jag i och för sig inte alls, jag har vänner att roa mig med men det är fortfarande annorlunda än att bo hemma hos föräldrarna, men jag gillar det. Sedan hade jag väl kanske liet annat som lockade där hemma på den tiden också än vad jag har nu, vad det var kan ni ju få fundera över själva ett tag (gissar att de flesta av er inte behöver gissa särskilt mycket för att få rätt).

Kom fram till på gymmet idag att jag ska göra en sammanfattning av mina år här i Halmstad när jag flyttar, om jag flyttar men det gissar jag att jag kommer göra. Lite som en biografi, mina memoarer, en scrapbook eller något åt det hållet. Tror det kan bli rätt intressant, skriva ner allt dumt man har gjort för att kunna minnas det senare i livet.. för säkerhetsskull så börjar jag nu på en gång.

Förövrigt så blev hostan mycket bättre, den typ försvann efter allergimedicin och träning.. nice! Så nu känner jag inte längre att jag behöver oroa mig över mögliga lungor och känna mig som fisken på bilden i föregående inlägg. Det känns awesome! Imorgon ska jag INTE äta mögligt bröd!

Mögliga lungor?


Ungefär så här mår jag just nu..

Jag börjar ju fundera i alla fall. Råkade äta äckligt mögligt bröd i morse.. eller ja, det smakade inte mögligt men efter halva mackan så såg jag att den var möjlig.. jättevidrigt faktiskt. Så kan det gå när man är glupsk... blä! Resten av dagen har jag spenderat med att hosta vilket är fruktansvärt irriterande. Därför funderar jag på om jag nu har mögel i lungorna eller åtminstone nere i halsen.. något fel är det ju uppenbarligen. Jag har ätit upp halva mitt husapotek utan några större förbättringar, tillslut blev jag desperat och ringde min allvetande mamma som sa att jag skulle testa min allergimedicin och se om det hjälper. Så nu inväntar jag förbättringar! Annars är jag väl sjuk antar jag... men det vore ju jättedumt, har varken tid eller ork att vara sjuk. Och jag har ju inga andra symptom för sjukdom (mer än de jag alltid har då menar jag) så jag bör inte vara sjuk. Nu bestämmer jag att jag är frisk som en nötkärna med mögliga lungor!Dagens pluggande har i alla fall gått bra, jag har gjort det jag skulle, dvs fått ner inledning och syfte till uppsatsen ordentligt på papper. Tjoflöjt, nu ska bara teorin bli ihopnystad så kan vi börja skriva ner metoden och genomföra en söt liten studie för att sedan skriva resultat, diskussion och analys. Låter det inte underbart så säg?!

Träna eller inte träna? Det är frågan! Är jag sjuk så är det dumt att träna, men har jag bara mögel i lungorna/halsen så är det ju inte alls farligt (tror jag), bara allmänt irriterande. Det återstår att se vad det blir, först och främst måste jag få kontakt med Lotti som verkar vara ute på andra äventyr.

Funderar förövrigt på att göra ny design på bloggen, har ju trots allt haft denna tråkiga sedan -07 så det kanske är dags för förändingar? :P

Rubrik?

Enligt scemat skulle det bli en morgonpromenad i morse, så blev det inte. Jag gick upp, kollade ut och gav upp den idén rätt snabbt. Det spöregnade och blåste stormvindar, enligt smhi 13m/s, och det kändes inte alls lockande att gå ut i det vädret. Vi bestämde oss för att kötta lite extra på gymmet i eftermiddag istället. Jag tänkte en snabb tanke att jag ju fick någon timme extra till plugget denna morgon då. Någon sekund senare kom jag på vad jag egentligen tänkte och skrattade åt mig själv, sedan la jag mig under täcket och sov någon timme till.

Nu däremot är det plugg som gäller resten av dagen, förutom lite träning i eftermiddag då. Kul dag, verkligen..

TackGasque och trasig kamera...


Kanske ska börja använda denna istället? ^^

Gårdagen ja, det var en kul kväll. Det blev väl kanske inte så lugnt som jag hade planerat men jag kom hem relativt tidigt ändå, ingen efterfest i alla fall. Gasquen var trevlig, dock är ju inte gasquerna nu för tiden ens i närheten av de som var när jag började här.. vad händer med världen. Jag tror våra ettor, och tvåor för den delen, behöver gå på en riktig gasque för att förstå konceptet. Men det var trevligt, det är huvudsaken!

Något som inte alls var lika trevligt var att min kamera är trasig... eller ja, den fungerar men jag kan bara ta rörliga bilder vilket kanske inte är helt optimalt när det är en stillbildskamera. Så det blir till att ta sig till elgiganten under dagen och lämna in den, får se om det går på "garanti" eller på försäkringen.. gissar på det senare alternativet.

Men först ska det bli en promenad med Sandra. Det ska bli riktigt skönt med lite luft måste jag ju ändå säga.. jag tror att jag behöver det.

Nu ger jag upp för idag

Jag har nu skrivit en halv A4-sida inledning av uppsats, det är nog iofs en lätt överdrift för det är nog kanske ett stycke (ett längre sådant) men avrundar man så blir det en halv sida helt klart. Hur som helst, jag lägger ner plugget för idag, kan inte koncentrera mig alls längre.

Istället taggar jag för gasque! Jag vill också vara pirat som alla andra, men inte då.. jag är pank och har inte fixat någonting alls, så tråkig är jag *buhu*.  Men det ska nog bli kul ändå hoppas jag! Något jag mer hoppas på är att jag inte får ett glas på näsan som jag fick på förra gasquen, det vore dumt.

Det var allt för stunden!
Ge mig lite mer...

Okristligt tidigt

Okej klockan är ju bara halv sju, det finns värre tider att gå upp jag vet, men just idag är detta fruktansvärt mycket för tidigt. Till råga på allt är jag uppe så här tidigt för att dra å träna.. bara för att Lotti börjar kl 10. Så jag är alltså väldigt duktig som drar dit med henne istället för att dra dit själv senare (försöker intala mig själv att jag är jätteduktig).

Det är nog lika bra att få träningen avklarad så här på morgonkvisten, trots träningsvärk och trötta ögon, för ikväll är det Tackgasque. Tackgasque med pirattema.. har jag haft råd att fixa utklädnad? Nej tråkigt nog inte :( Dumma pengar att inte vara till för roliga saker utan bara för mat och räkningar.. och någon enstaka cider (A)

Hur som helst, dagen ser alltså ut enligt följande:
 • Träning 07.00
 • Plugg 09.00-17.00 (om jag inte är flitig för då kan jag få sluta tidigare och fixa lite annat)
 • Tackgasque 18.00-?
 • Sova (tid oklar)
Men nu är det hög tid att dra sig mot Lotti och gymmet!
Later!

Bra Malena, mycket bra...

Jag var på maxi och handlade, hade så mycket mat att jag inte visste vad jag skulle laga för mat ikväll... så för säkerhetsskull gick jag till skolan och beställde kycklingtallrik med Lotti och Line. Bra idé? Nej troligtvis inte, men roligt :P

Regn = Produktivitet?

Det regnar ute, jag brukar kunna plugga riktigt bra när regnet slår mot fönstret, idag vet jag inte hur det är med den saken. Jag har läst några artiklar men jag har ju fortfarande en massa kvar, men rätt så produktiv måste jag väl ändå säga att jag är. Och mer ska det bli, jag ska bara ta mig ut i regnet och ta mig till maxi för att handla. Jag har äntligen liiite pengar på kontot, som inte alls är från csn eftersom jag inte har fått in mina poäng än *suck* två veckor kvar? Pengarna är i alla fall från min kära mor som så snäll lånar/ger (inte helt säker) mig lite pengar i denna lilla kris. Jag behöver ett jobb, så där jobba nångång då ochd då för att få lite pengar varje månad i alla fall, csn skadar ju inte det heller..

PluggPluggPlugg, roligare än så blir det inte idag.. all träning fixades i morse så jag har inga ursäkter för resten av dagen...

RSS 2.0