Bra dag!

Inte så pluggeffektiv men ändå en bra dag.

Började dagen med att försöka plugga, det gick så där bra för det var en massa annat som lockade. Sedan blev det ett träningspass med Lotti på gymmet, mycket trevligt att vara igång igen. Efter det satte jag mig och sökte lite jobb och tänkte förbereda mig för morgondagens jobbmässa. Tog en halvtimmes paus i hallen där först Lotti och Line var på besök och sedan även Angelica. Mycket trevligt med besök! Sedan gjorde jag inte mycket mer vettigt denna dag.. nu ska jag däremot skriva ut en hög med cv:n inför morgondagen. Packa borde jag göra också, men det hinns med senare.

Imorgon ska det då alltså bli jobbmässa i Göteborg, jag ska försöka sälja mig själv. Jag vet inte hur bra jag är på att sälja mig själv muntligt, skriftligt är jag awesome men muntligt vet jag inte. När jag är alkoholpåverkad så visst men nykter... nej jag vet inte hur det kommer gå. Men det är väl bara att vara sig själv, jag gillar ju att prata (speciellt om mig själv haha) så det ska väl gå bra på något sätt tror jag.

Kl 9 drar vi mot Götet, det betyder att jag kommer gå hemifrån typ 8 för att jag alltid är rädd att vricka fötterna och halvt slå ihjäl mig på vägen och därför vill ha mycket tid på mig. Men det betyder också att jag kommer få stå och vänta på Lotti en halvtimme gissar jag. Men hellre det än att komma försent till tåget kanske?

Nej vad är det jag säger, inte ska jag väl vricka några fötter nu heller, det har jag varken ork eller tid med!

Skriva ut cv:n var det ja!

Kommentarer
Postat av: Lotti

haha nejdå, jag har panik för att komma sent till tåg så jag vill gå tidigt :P

2011-02-24 @ 22:38:46
URL: http://cpantzerhielm.blogspot.com
Postat av: Malena

phu då behöver jag inte oroa mig ;)

2011-02-24 @ 22:49:13
URL: http://malenafoto.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0