Det tar sig sa mordbrännaren

Nu börjar det likna något, det mesta är rättat nu, csn here I come! Nu ska bara allt in i ladok också så att csn kan se det, det tar väl ett tag det också. Hur som helst, tentan jag gjorde för några veckor sedan som jag knappt trodde att jag var godkänd på var tydligen väldigt mycket bättre än vad jag trodde.. två poäng från VG, vilket som vanligt irriterar mig jättemycket men jag är godkänd så jag är nöjd. Projektet jag gjorde i min andra kurs blev det VG på, det trodde jag inte heller så det var helt awesome. Jag har även fått resultat för min fotograferingskurs och ska tydligen få ett diplom.. bara en kurs som inte är helt klar men den behöver inte vara helt klar för att jag ska få csn. Aldrig mer kurser som alla slutar i Januari! Iofs ska jag aldrig mer plugga (säger jag nu) efter sommaren, jag ska jobba för det är sååå roligt.

På tal om jobb.. kanske blir extrajobb snart, jag fattade inte mycket av vad Emma sa när hon ringde men det återstår att se. Kan ju vara trevligt med extra pengar ja.. det behövs tydligen på mitt konto.

Och på tal om pengar så ska jag nu dra upp på stan och tröstshoppa för att jag tycker synd om mig själv som är sjuk. Jag lovar att jag inte hittar någonting alls som jag vill ha men då har jag iaf gett det en chans. Alkohol inför helgen ska åtminstone inhandlas, och mat så jag överlever fram tills dess.

Det känns rätt bra nu, om vi nu räknar bort allt detta hostande då såklart. Smitta folk på stan? Ja det kan vara ett roligt tidsfördiv tror jag.

Puss hej!

Kommentarer
Postat av: Emma

Tycker allt du ska börja jobba tillsammans med mig :)

2011-02-08 @ 15:26:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0