I'm Back

Tillbaka från Göteborg! Kom hem runt 17 igår eftermiddag, sedan blev det melodifestivalen med frugan så det blev visst inget bloggande här igår. Jobbmässan var intressant, men det var trångt och dålig luft på sina ställen. Men jag gillade att de hade samla alla IT-företag på ett ställe (typ) så att vi kunde koncentrera oss på ett våningsplan. Jag är nöjd med mig själv för att jag åkte dit och pratade med dessa företag. Nu ska här fixas jobb! Jag ska bara övertala dem att jag är bäst, perfekt och awesome!

Idag ska jag försöka mig på lite plugg och lite jobbsökande. Borde städa lite också, och tvätta, eftersom Marre kommer hit imorgon. Får se hur det går med saker, jag ska nog börja med att sova lite till för jag var tydligen inte alls så pigg som jag trodde att jag var när jag vaknade.

Jag har förresten blivit seriös och fixat ännu en blogg. En blogg om interaktionsdesign och annat trevligt. Så nu har jag tre bloggar att hålla koll på. Och självklart har även NI tre bloggar att hålla koll på! Länken till den nya bloggen får ni så fort jag har fått igång den osv. Under tiden kan ni läsa denna och min fotoblogg som ni hittar HÄR!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0