Nu får det vara nog!


Jag i Danmark för si så där 21 år sedan.

Nu börjar jag bli rastlös på riktigt, jag orkar inte vara sjuk längre för jag vill träna! Jag sitter här och försöker plugga, alla skriver om sin träning på facebook, i bloggar och på msn, jag vill kanske också... förstår du inte det kroppen? Bort med alla virus och bakterier, chop chop, dags att bli frisk!

Helst av allt vill jag ut och springa på galgberget, det börjar närma sig våren, alla snö och is har smält här nere bland husen, snart bör den försvinna där uppe på berget också. Om några veckor kanske det rent utav är möjligt att ta första löprundan runt berget, även om konditionen kommer vara kass och jag bara orkar springa fem meter innan jag får lov att gå. Men det gör inget, för då kan jag i alla fall få öva upp konditionen ordentligt igen. Om jag nu inte skadar mina fötter ingen, eller ja, det vet jag ju att jag kommer göra, frågan är bara när och hur det sker.

Träna Träna Träna, jag vet att du inte direkt älskar när jag skriver om träning Emma, men du får stå ut för jag gillar det. Även om jag nu inte kan träna för tillfället...

Nu ska jag ta en paus i pluggandet för att plocka ihop lite här i lägenheten så att det går att öppna dörren när Lotti och Sandra kommer hit om ett tag. Sedan ska det som sagt bli lite overallsinvigning, trevligt trevligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0