Remember that you are unique...

...just like everyone else!

Jag sitter för tillfället och läser gamla blogginlägg från -07 och -08, mycket intressant. Tydligen har jag inte förändrats särskilt mycket, jag har samma tankar och funderingar nu som jag hade då. Den största skillnaden är väl att jag hade mycket mer hemlängtan första året än vad jag har nu. Jag trivs här nere, vilket jag i och för sig gjorde då med men jag tror jag har vant mig mer vid detta nu, ensamheten. Ensam är jag i och för sig inte alls, jag har vänner att roa mig med men det är fortfarande annorlunda än att bo hemma hos föräldrarna, men jag gillar det. Sedan hade jag väl kanske liet annat som lockade där hemma på den tiden också än vad jag har nu, vad det var kan ni ju få fundera över själva ett tag (gissar att de flesta av er inte behöver gissa särskilt mycket för att få rätt).

Kom fram till på gymmet idag att jag ska göra en sammanfattning av mina år här i Halmstad när jag flyttar, om jag flyttar men det gissar jag att jag kommer göra. Lite som en biografi, mina memoarer, en scrapbook eller något åt det hållet. Tror det kan bli rätt intressant, skriva ner allt dumt man har gjort för att kunna minnas det senare i livet.. för säkerhetsskull så börjar jag nu på en gång.

Förövrigt så blev hostan mycket bättre, den typ försvann efter allergimedicin och träning.. nice! Så nu känner jag inte längre att jag behöver oroa mig över mögliga lungor och känna mig som fisken på bilden i föregående inlägg. Det känns awesome! Imorgon ska jag INTE äta mögligt bröd!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0