Söndag!


"Titta djupt in i horisonten" - Jag tror vi misslyckades... eller?

Jag börjar känna mig lite mer frisk nu faktiskt, har inte hostat mycket alls idag ännu. Jag gillar det! Men jag ska väl inte ropa hej än antar jag för då går det väl åt helvete.

Gårdagen blev i alla fall rätt lugn, satt och workshoppade med Lotti. Blev visserligen inte så mycket workshop för jag var så fruktansvärt seg, mer ska det bli idag. Och vi kollade självklart på melodifestivalen, vilket var rätt sövande. Jag höll på att somna genom nästan alla bidrag, jättetråkigt faktiskt.

Förövrigt så håller jag på att jobba på en ny blogg, eller ja, en till blogg kanske jag ska säga. En mer seriös sådan, en fotoblogg. Där har jag tänkt skriva om lite allt möjligt som har med fotografering att göra, inte riktigt bestämt hur mycket "övrigt" som ska med, d v s det som inte är mina egna fotograferingar men som jag tycker är intressant ändå. Det kommer visa sig under våren gissar jag. Ska börja med att skriva om de fotograferingarna som jag har utfört under vintern i alla fall. Den bloggen kan ni hitta här!

Men som sagt, detta är en till blogg, jag kommer fortsätta skriva här med för att jag allt för ofta måste skriva av mig om saker som händer och saker som inte händer. Men jag tycker självklart att ni ska följa båda bloggarna via Bloglovin! Bloglovin är ett trevligt verktyg för att hålla koll på bloggar, använd det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0