Tylösand med Nicole

Jag tröttnade på att plugga, jag övertalade Nicole att åka hit. Vi drog ut till Tylösand med kamerorna i högsta hugg. Trots kyla och isvindar tog vi oss ner till havet och tog lite bilder. Vädergudarna kastade moln över solen dessvärre, men det är smällar man får ta.

Vi hittade en "döende" svan på isen också.. den ville sova och tyckte nog att vi var dryga som inte alls tyckte att han/hon skulle sova. Det såg då i alla fall kallt ut att ligga mitt på isen och försöka sova, eller ja, bara kallt att ligga på isen i allmänhet.

Trevligt att få träffa Nicole igen i alla fall, det är som vanligt på tok för sällan. Hoppas det inte dröjer lika länge till nästa gång!

Nu ska jag sova och ladda upp för en heldag med plugg imorgon (tror jag), plus första träningspasset efter förkylningen. Håller tummen för att det kommer gå awesome! Jag är så rastlös! Håll en tumme för mig, snälla!

PS. Ni glömmer väl inte min andra blogg om fotografering va? Den hittar ni HÄR! (Finns andra bilder från dagens fotoutflykt där)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0