Vågar jag hoppas?


Overallsinvigning 2011!

Jag vet inte om jag vågar, men det är en liten känning på att det börjar bli bättre och hur awesome vore inte det. Min dagliga konstant-två-timmars-morgonhosta har inte dykt upp ännu, jag är överlycklig! Istället nyser jag som en galning men det är bättre än hosta måste jag ju säga. Okej jag har inte slutat hosta men jag hinner andas mellan hostningarna denna morgon. Och som om inte det var bra nog så har jag inte varit särskilt snuvig alls denna morgon, jag gillar det. Finns hopp även för mig kanske?


Lollo tyckte om att äta gellyshots gjorda av vodka och gelatin... eller? ;)

Men nej jag vågar inte hoppas, då kommer det väl någonting annat, typ feber eller något liknande och det har jag verkligen inte lust med. För imorgon drar hjärtslaget igång! Mitt fjärde hjärtslag, fjärde gången jag har festen för Info.. det blir värre för varje år, vad har jag att vänta mig detta år?! Men det blir säkerligen roligt! Dock är det mitt första hjärtslag utan Sofy, lite sorgligt faktiskt, me miss you! Ska jag behöva ha kolla på mig själv i år menar du?! ;)

Nej nu ska vi inte gå steget före, hjärtslaget är imorgon inte idag. För idag ska det först och främst bli arbetsintervju och sedan ska det städas i ordning lite här inne, eller ja, barnsäkras.. ta bort saker som är dumma att ha framme under festandet i helgen. Jag har även tänkt att jag ska hinna plugga och sy fast lite märken på ovven, får se vad som hinns med.. dagen är lång.. fast halva har väl gott när jag kommer hem från intervjun gissar jag.

Pepp och Sjuk! Konstig kombination men det funkar tydligen.. hoppas att jag bara är pepp imorgon och slipper sjukdelen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0