Årets Första

Helt plötsligt upptäckte jag att det var 2011... jag skulle lägga in bilder i datorn och kom fram till att de inte riktigt platsade i mappen som heter "2010". 2011 ja just det ja, då ska man lära sig skriva det istället.Så här i början av året är det många "årets första", jag har avverkat några idag. Bland annat tog jag tog årets första fotopromenad tidigare idag, tro det eller ej så var det i pluggsyfte. Hamnade uppe på stan och halkade runt, livrädd att ramla i nissan med kameran men jag klarade mig galant, jag ramlade inte en enda gång.

Konstaterade att idag är årets första icke-bakis-dag, mycket trevligt faktiskt. Det firade jag med årets första träningspass vilket jag misstänker kommer leda till årets första träningsvärk under morgondagen, men det är det värt. Så nu när vi har kommit igång med träningen så är det väl bara att fortsätta, no excuses!

Jag ska göra en lista över mål för år 2011 vid tillfälle, tror det kan vara nyttigt för mig. En punkt på listan är alla dessa överflödiga kilon, de ska bort! Måste bara lägga upp en liten plan för hur jag ska lyckas med det..

Men det är ett senare problem, nu ska jag ägna mig åt lite pluggande tror jag bestämt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0