Drömmar på svarta moln

I natt var ingen vidare bra natt, bara en massa mardrömmar där det ofta slutade med att jag eller någon nära mig dog. Jag blev torterad och överkörd av tåg och jag vet inte allt. Varför detta nu då? Ja säg det.. inte mycket till vettig sömn i natt då i alla fall. Detta resulterade i en oplanerad sovmorgon, igen, men det var nog kanske lika bra.

Jag är trött som ett as för tillfället så jag har två val, antingen en powernap eller en promenad för att vakna till liv. Powernap låter ju så otroligt skönt men jag vet att jag hellre borde ta en promenad. Tänk om vi hade fått vårvädret som var här i torsdags, då hade det ju varit vettigt att gå utanför dörren. Nu är det grått, minusgrader och isigt. Men det verkar som att himlen vill visa sig lite i alla fall så det kanske kommer finare väder?!


Jag vill ha sommar!

Är bra sugen på att ta modellbilder igen, nu på en gång helst. Men det går icke för jag har ingen modell här för tillfället ^^ Line har dock lovat att jag får göra vad jag vill med henne (nästan) och fotografera det så det låter ju lovande men det blir ett senare projekt, måste komma på något roligt att göra med henne som förhoppningsvis blir bra på bild.

Nej det blir nog en promenad för min del, powernap hinner jag ju med senare om jag fortfarande är halvdöd. Så fram med kameran och ut och lek Malena!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0