FittSverige!

Jag har sagt det förr och nu säger jag det igen, jävla fittsverige!

Vi börjar från början: Filmkväll hos Jonatan som blev mer av en iPhonespel-prat-film-i-bakgrunden-kväll, men lika trevligt för det. Skönt att slippa plugga hela kvällen, även om jag kanske borde ha gjort det som vanligt.Nu till det viktiga, fittsverige.
Jag klagade i lördags på min och Lottis lilla promenad från Vallås i ett blött Halmstad. Detta är viktigt att lägga på minnet av den enkla anledning att det vatten som jag då klagade på har nu frusit till is, fått lite snö på sig som sedan även den har frusit till is. Idag har det sedan lagt sig si så där 2-3 dm vatten ovanpå den isen vilket skapar en kompination av vatten och is vilket i sin tur betyder halt och jävligt. De ställen där det inte var is, dvs på vägen där bilarna hade kört bort isen, gärna på övergångsställen (som ni kan se ovan), så var det istället dubbelt så mycket vatten. Så nu hade jag som ni förstår två alternativ:
  • Is och mindre vatten som visserligen var en hel del vatten...
    ...eller...
  • ...ingen is och massa mycket mer vatten.
Jag började med att försöka ta mig fram på isen, detta resulterade självklart i blöta skor och ett antal nästan-tappa-balansen-vurpor. Tillslut, när jag var tillräckligt blöt om fötterna för att bry mig, så valde jag ändå att ta mina fötter till säkrare mark och plaska runt i vattnet på vägen (när det inte kom någon bil självklart). Jag försökte ta en bild (se nedan) på hur  mycket vatten det egentligen var. Det gick halvvägs upp på mina stövlar som ändå går nästan upp till knäna. Jag misslyckades dock rätt rejält med min dokumentation av detta då det mest blev en svart bild där man kan skymta ett par skor i bästa fall.Hur som helst, jag blev blöt och svor rätt mycket över detta land under denna årstid! Och för att göra det hela ännu roligare på min lilla promenad hem så skulle det regna och blåsa samtidigt, älskar västkusten ibland... not.

Nu ska jag gömma mig under täcket några timmar innan det är dags att ta tag i plugget, kul liv jag har...!

Mamma! När åker vi utomlands i år? Gärna rätt snart tack snälla underbara! :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0